hali
napsal(a):
ano máte dva páry. vepředu vlevo samec a vzadu v pravo samec. vlevo v zadu samice a vepředu v pravo samice. šťastný chov!!! !
podle techto fotografii to lze velice spatne poznat, zajímalo by mě jak to zde kolega rozpoznal??? souhlasím s jeho názorem a to pouze podle rozsahu červeného zbarvení na křídlech, ale to je velice variabilní, pták popolétne a hned to vypadá jinak, ale co bych rekl ze tam je asi jistej samec je ten vlevo vzdau - na hlavě se mu již vybarvuje typicke tyrkysové zbarvení které samice nemají přeji úspěšný chov a pokud jsou ptáci jak píšete 08 tak letos v breznu/dubnu budou videt u samcu cerna pirka na zádech
ros
napsal(a):
Já bych řekl, že máte 3.1.
Ty černá pera na zádech by měla být vidět v brzké době.Tak vypadal můj samec v 1,5 roce.Můj tip je taky 3,1.
kunovec
napsal(a):
Zdravím tak jste měl pravdu že mám 3.1.už maj černá záda
to jsem rád, že tip byl správný a co máte ted v plánu? prodat jeden kus a samici dokoupit či vyměnit a nebo dokoupit 2 samice. Jinak přeji mnoho úspěchu v chovu a pokud by jste měl možnost ted v brzké době sehnat starší samice 3 - 4 roky, nebojte se jim okamžitě poskytnout budky a možná se již letos dočkáte svých prvních odchovu.
onicek
napsal(a):
to jsem rád, že tip byl správný a co máte ted v plánu? prodat jeden kus a samici dokoupit či vyměnit a nebo dokoupit 2 samice. Jinak přeji mnoho úspěchu v chovu a pokud by jste měl možnost ted v brzké době sehnat starší samice 3 - 4 roky, nebojte se jim okamžitě poskytnout budky a možná se již letos dočkáte svých prvních odchovu.
dobry vecer chcem sa spitat ci nechcete jedneho samca predat aka by bola cena.a odkial ste ak sa smiem spitat.dakujem.