Jak může vypadat klec pro aru

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.1.2010 12:37
cermakklece

XXX.XXX.90.176

cermakklece napsal(a):

budu rád za každý příspěvek

nikolas

5.1.2010 12:45
nikolas

XXX.XXX.142.65

cermakklece napsal(a):

Tak to je přímo nádhera, jen by mě zajímala její cena. Myslím, že pod 50000 to nebude. A to si každý dovolit nemůže.

5.1.2010 12:53
eden

XXX.XXX.81.24

nikolas napsal(a):
Tak to je přímo nádhera, jen by mě zajímala její cena. Myslím, že pod 50000 to nebude. A to si každý dovolit nemůže.

Super, to je klec, že se v ní ara ztratí. Taky by mě zajímala cena a hlavně výrobce. To je první klec pro aru, která nevypadá jako klec pro tygry jak se občas takové klece vyrábí.

5.1.2010 13:00
hali

XXX.XXX.59.156

eden napsal(a):
Super, to je klec, že se v ní ara ztratí. Taky by mě zajímala cena a hlavně výrobce. To je první klec pro aru, která nevypadá jako klec pro tygry jak se občas takové klece vyrábí.

krása!! mě by hlavně zajímaly rozměry

5.1.2010 13:38
docid

XXX.XXX.172.126

nikolas napsal(a):

50 tisíc? dyt je to jen jedna nebo dvě stěny. při troše hledání by se určitě našel prodejce té sítě a zručnější človek si to sám ke zdi umí připevnit. Já osobně bych za to víc jak 10 tis. nedal. To už bych si musel jo šáhnout do kapsy.

5.1.2010 13:51

docid napsal(a):
50 tisíc? dyt je to jen jedna nebo dvě stěny. při troše hledání by se určitě našel prodejce té sítě a zručnější človek si to sám ke zdi umí připevnit. Já osobně bych za to víc jak 10 tis. nedal. To už bych si musel jo šáhnout do kapsy.

To je krása.

5.1.2010 16:14
hicks

XXX.XXX.183.35

fylip napsal(a):
To je krása.

Pro Docid: Nejsem odborník na pletiva, ale zdá se mi, že to pletivo bude asi nerez. Nevím jak by jste se do těch 10 tisíc vlezl, když na druhé fotce jsou vidět 3 pletivové pole, plus kousek pletiva na horní části. Podle mého ty fotky nezachycují kompletně celou klec, takže bych si netroufnul odhadovat cenu této voliéry. A také si musíte uvědomit to, že Ara není žádná andulka a určitě si takový luxus zaslouží, když pravděpodobně přežije svého majitele, tak proč neinvestovat do pohodlí.

5.1.2010 18:29
cermakklece

XXX.XXX.90.176

hicks napsal(a):
Pro Docid: Nejsem odborník na pletiva, ale zdá se mi, že to pletivo bude asi nerez. Nevím jak by jste se do těch 10 tisíc vlezl, když na druhé fotce jsou vidět 3 pletivové pole, plus kousek pletiva na horní části. Podle mého ty fotky nezachycují kompletně celou klec, takže bych si netroufnul odhadovat cenu této voliéry. A také si musíte uvědomit to, že Ara není žádná andulka a určitě si takový luxus zaslouží, když pravděpodobně přežije svého majitele, tak proč neinvestovat do pohodlí.

Klec je vyrobena na zakázku z leštěné nerezi a je umístěna v jednom z podkrovních pokojů, na zemi je udělaná dlažba se soklíkem. Stěny jsou obloženy pískovcem. Půdorys klece je 3,5 m x 2,2 m
Výška klece je 2,4 m. Klec jsem na forum dal proto, ne abych se pochlubil prací ale abych ukázal jak by podle mě měla vypadat pokojová voliera pro aru. Protože 96% chovatelů- mazlíčkářů si pořídí papouška a když mají pořídit klec, tak vybírají jen to nejlevnější a nejmenší a většinou skončí u nějaké kvalitní Činy. Příspěvky od takových jako je DOCID nebudu komentovat, protože tam mluví jen závist a když si někdy pořídí aru tak ji zcela jistě zavře do krabice od bot.

5.1.2010 18:37
ros

XXX.XXX.227.229

cermakklece napsal(a):
Klec je vyrobena na zakázku z leštěné nerezi a je umístěna v jednom z podkrovních pokojů, na zemi je udělaná dlažba se soklíkem. Stěny jsou obloženy pískovcem. Půdorys klece je 3,5 m x 2,2 m
Výška klece je 2,4 m. Klec jsem na forum dal proto, ne abych se pochlubil prací ale abych ukázal jak by podle mě měla vypadat pokojová voliera pro aru. Protože 96% chovatelů- mazlíčkářů si pořídí papouška a když mají pořídit klec, tak vybírají jen to nejlevnější a nejmenší a většinou skončí u nějaké kvalitní Činy. Příspěvky od takových jako je DOCID nebudu komentovat, protože tam mluví jen závist a když si někdy pořídí aru tak ji zcela jistě zavře do krabice od bot.

Taky chválím a zároveň se musím zadavatele zastat, protože spousta kritikú většinou nemá ani vzdálenou představu otom, kolik co stojí, včetně práce, kterou už do toho většinou zapomínají započítat. Ono se to většinou všechno udělá otočením kouzelného prstenu.

5.1.2010 18:38
pavelevak

XXX.XXX.220.126

cermakklece napsal(a):

Tak ja tede souhlas s DOCID bo 50litru to určo nestálo. Ale to nic nemení natom že klec je super. Pavel

5.1.2010 18:46
ros

XXX.XXX.227.229

pavelevak napsal(a):
Tak ja tede souhlas s DOCID bo 50litru to určo nestálo. Ale to nic nemení natom že klec je super. Pavel

Nevím jestli jste si všimli, ale zadavatel nikde netvrdí, že to stálo 20, 30, 50, nebo 100.

5.1.2010 18:55
ros

XXX.XXX.227.229

ros napsal(a):
Nevím jestli jste si všimli, ale zadavatel nikde netvrdí, že to stálo 20, 30, 50, nebo 100.

Mohl bych poprosit o detail dveří a krmítek?

5.1.2010 19:01
cermakklece

XXX.XXX.90.176

ros napsal(a):
Taky chválím a zároveň se musím zadavatele zastat, protože spousta kritikú většinou nemá ani vzdálenou představu otom, kolik co stojí, včetně práce, kterou už do toho většinou zapomínají započítat. Ono se to většinou všechno udělá otočením kouzelného prstenu.

Tak vše uvedu na pravou míru. Přední nerezové pole stálo cca 38000,- včetně montáže.
Jen chci dodat že síť je vyrobena z nerezové kulatiny o průměru 5mm a řeknu vám, že papoušek nemá jediné pírko křivé, tak jak se to stává u normálního pletiva když papoušci šplhají po stranách voliery.

5.1.2010 19:54
kobra

XXX.XXX.78.46

ros napsal(a):
Mohl bych poprosit o detail dveří a krmítek?

Impozantní voliérka. Všechna čest, to je vizitka chovatele

5.1.2010 21:18
docid

XXX.XXX.172.5

kobra napsal(a):
Impozantní voliérka. Všechna čest, to je vizitka chovatele

Pánové nezlobte se, já jen reagoval k příspěvku Nikolase který něco psal kolem 50 tis.

5.1.2010 21:37
pipa

XXX.XXX.187.137

cermakklece napsal(a):
Tak vše uvedu na pravou míru. Přední nerezové pole stálo cca 38000,- včetně montáže.
Jen chci dodat že síť je vyrobena z nerezové kulatiny o průměru 5mm a řeknu vám, že papoušek nemá jediné pírko křivé, tak jak se to stává u normálního pletiva když papoušci šplhají po stranách voliery.

Dobrý den chci se jen zeptat těch 38000 je cena za kterou jste to udělal sám pro sebe?Ptám se proto že na svých stránkých na výrobu klecí máte daleko menši rozměry klecí z nerezu za podstatně větší peníz..Jinak práce je to pěkná ale beru to spíš jako reklamu na vaší firmu.

5.1.2010 23:55
cermakklece

XXX.XXX.178.232

docid napsal(a):
Pánové nezlobte se, já jen reagoval k příspěvku Nikolase který něco psal kolem 50 tis.

Pánové , vůbec mně nešlo o reklamu. Jen jsem chtěl ,jak bych si přál,se všichni chovatelé mazlíčků , chovali k svým svěřencům podobným stylem. Né, aby je zavírali do malých klecí,kde pták (např.ara) nemůže \"ani\" roztáhnout křídla. Píšu to jen s důvodu,protože sám ptáky dokrmuju a někdy nestačím žasnout do čeho chcou papouška zavřít.
K dotazu jestli jsem ji dělal pro sebe: nedělal, dělal jsem ji pánovi,který si oddemne vzal dokrmenou aru.
Radši udělám ,lepší cenu na klec a to jen zdůvodu,aby se mnou odchovaný svěřenec měl dobře.

6.1.2010 14:20
on marek

XXX.XXX.253.240

cermakklece napsal(a):
Pánové , vůbec mně nešlo o reklamu. Jen jsem chtěl ,jak bych si přál,se všichni chovatelé mazlíčků , chovali k svým svěřencům podobným stylem. Né, aby je zavírali do malých klecí,kde pták (např.ara) nemůže \"ani\" roztáhnout křídla. Píšu to jen s důvodu,protože sám ptáky dokrmuju a někdy nestačím žasnout do čeho chcou papouška zavřít.
K dotazu jestli jsem ji dělal pro sebe: nedělal, dělal jsem ji pánovi,který si oddemne vzal dokrmenou aru.
Radši udělám ,lepší cenu na klec a to jen zdůvodu,aby se mnou odchovaný svěřenec měl dobře.

cermakklece je to proste supa paradna bytova volierka perfektne spracovana; robyl som taku volieru v 2003 sice nizzsiu ale podobny sistem do bytu pre liberijce vyslo to bez otocnych krmitok na 1500€ +-; tato bola asi drahsia ked je to lesteny inox
JE TO PARADA NECH SI HOVORI PISE KTO CHCE CO CHCE
akurat to chce par ar nie jeden kus

6.1.2010 14:32
fylip

XXX.XXX.80.34

on marek napsal(a):
cermakklece je to proste supa paradna bytova volierka perfektne spracovana; robyl som taku volieru v 2003 sice nizzsiu ale podobny sistem do bytu pre liberijce vyslo to bez otocnych krmitok na 1500€ +-; tato bola asi drahsia ked je to lesteny inox
JE TO PARADA NECH SI HOVORI PISE KTO CHCE CO CHCE
akurat to chce par ar nie jeden kus

Klec je fakt krásná

7.1.2010 20:59
izopek

XXX.XXX.78.2

fylip napsal(a):
Klec je fakt krásná

Zdravím chovatele ARY,klec je nádherná,prosím o zaslání nějakého detailu provedení klece,moc to není na těch fotkách vidět ještě jednou nádhera.

8.1.2010 15:29
divous

XXX.XXX.176.18

cermakklece napsal(a):

Klec vypadá super. Ale pro aru (i pro ostatní větší papoušky) by měly být dráty svisle, od shora dolu. Takto bude mít ara neustále roztřepená a poničená ocasní péra.

8.1.2010 16:45
student

XXX.XXX.175.142

cermakklece napsal(a):

Jóó....tomu říkám klec....No on už je to spíš dětskej pokoj... Krásná práce!
Když mít doma velkýho papoucha tak je nutnost mít nachystanýho něco takovýho...To co člověk vidí ve zveráčích je děs, stojí to pomalu těch zmíněnejch 50 000 a když moc tak je to velký tak 1 kubík...
Ty komentáře k ceně stojej teda za to...Někdo asi nemá páru kolik co stojí...Vemte si že pitomá svařovaná mřížka na bednovou klec stojí na burze cca 1000,- A to je to tak 1,5mm drát...

8.1.2010 17:13
cermakklece

XXX.XXX.90.176

divous napsal(a):
Klec vypadá super. Ale pro aru (i pro ostatní větší papoušky) by měly být dráty svisle, od shora dolu. Takto bude mít ara neustále roztřepená a poničená ocasní péra.

Pár klecí tohoto typu jsem již dělal a řeknu vám že krásnější ocasní péra na papouškách jsem neviděl.na jaře se bude vyrábět u tohoto člověka další venkovní volierka tak pak udělám i nějaké detaily

17.3.2010 22:18
lopez

XXX.XXX.29.101

cermakklece napsal(a):

Všichni píšete \"pěkná klec či voliéra\" hm,hm a kde je prolet pro Araraunu...kde je stropní okno aby svítilo na Araraunu slunce,kde je sprcha,,ta vyška je pro Araraunu nízká hlavně u zadní šikmé strany..a opravdu ze mě nemluví závist...pro Ary ...nevhodné...pro pár Amazonanů modročelých,ale se stropním oknem možná vhodné...Ararauna se musí citit v této tzv.voliéře jak ve velké přenosce...navíc Ararauna dospěje tak bude pracovat na tom pískovci a co ten strop???A co bidla jsou cca 1 m od konce voliery,tak to Ararauna bude skákat z bidla na bidlo jak opice...katastrofa....

17.3.2010 22:30
lopez

XXX.XXX.29.101

cermakklece napsal(a):

Pro cermakklece: navíc to vypadá že Ararauna je krotká,a strčit Araraunu do podkroví,kde neni v kontaktu s členy rodiny...,hm.Ne do takové voliéry se druh Ara nehodí....a můžete tady všichni obdivovat \"chovatele \"že dal za voliéru 38.000kč...tedy za přední \"mříž\"....ale pro,druh Ara - nevhodné....opakuji nemluví ze mě závist..

11.12.2011 14:19
zdenekaa

XXX.XXX.63.129

Mám za to,že v bytě klec pro Aru je o vnitřních rozměrech (šxhxv): 97 x 72 x 122 cm plně dostačující,protože pokud je majitel doma,tak stejně je puštěná navolno,nemýlím-li se :-)

11.12.2011 14:22
zdenekaa

XXX.XXX.63.129

lopez napsal(a):
Pro cermakklece: navíc to vypadá že Ararauna je krotká,a strčit Araraunu do podkroví,kde neni v kontaktu s členy rodiny...,hm.Ne do takové voliéry se druh Ara nehodí....a můžete tady všichni obdivovat \"chovatele \"že dal za voliéru 38.000kč...tedy za přední \"mříž\"....ale pro,druh Ara - nevhodné....opakuji nemluví ze mě závist..

A s tímto musím jen souhlasit

11.12.2011 15:43
papousekshop

XXX.XXX.4.189

Klec na první fotce je určná jako klec přes zimu. Na léto jsem pro ně dělal venkovní volieru.Cermák

11.12.2011 17:38
ararauna.cz

XXX.XXX.220.217

Moc hezká vnitřní voliéra. Taky jsme řešili, jakou klec pro araraunu a nakonec jsme pořídili typ Los Angeles z řady Montana (183 x 85 x 200 cm), síla drátu 5 mm, rovněž kulatý. Předtím jsme ho měli pár měsíců v "klícce" 85 x 60 x 160 cm, která eviedntně nevyhovovala. Dnes ji používáme jen jako klec na spaní, protože aru máme v obýváku a nemůžeme ho mít věčně puštěného - navíc si myslím, že by v noci měl spíš spát než se s námi dívat na televizi.

11.12.2011 17:40
ararauna.cz

XXX.XXX.220.217

Tady ještě pro ukázku, v čem jsme ho měli předtím. To měl věčně rozcuchaný a polámaný ocas.

5.2.2015 11:48
Zefram

XXX.XXX.127.56

Dobrý den, čím máte obloženou vzadu tu zeď? Jde vyčistit když ji papoušek "zašpiní"?

5.2.2015 20:26
otec_vojtika

XXX.XXX.53.212

Můj názor: hodně pěkná a inspirativní práce, připomínky poučné a opodstatněné akorát nechápu ty otázky k ceně.

7.3.2015 19:25
sis04

XXX.XXX.233.116

Kolik stála ta klec kterou máš v bytě zdenekaa?

Vsudejsembyl

22.8.2015 11:18
Vsudejsembyl

XXX.XXX.91.119

zdenekaa napsal(a):
Mám za to,že v bytě klec pro Aru je o vnitřních rozměrech (šxhxv): 97 x 72 x 122 cm plně dostačující,protože pokud je majitel doma,tak stejně je puštěná navolno,nemýlím-li se :-)

Priznam se, ze ja velkeho papouska nemam (mame mniska), ale skoro si tipnu, nez relativne velka voliera nekde o samote v podkrovi bez dostatecneho svetla (tak mi to tedy prijde), bude papousek spokojenejsi v mozna mensi kleci, ale mezi lidmi, s moznosti volneho proletu.
Nouzi netrpime, presto bych ja osobne hodne zvazoval, jak nejvhodneji investovat penize do pohodli papouska.
Papouska, ktery se mnou bude cely zivot a pravdepodobne mne jeste prezije, bych nekam do kumbalu neodstrcil, i kdyby to byla klec/voliera sebekrasnejsi a treba ze zlata.
Jestli je ta voliera myslena "jen" na spani a jinak je papousek treba v obyvaku, tak fajn...ale pak mi trosicku unika vyznam takove investice, ale budiz, majitel si to muze dovolit a chce papouskovi doprat dle sveho mineni jen to nejlepsi.

22.8.2015 12:01
olgasvarhova

XXX.XXX.112.238

Ano je to luxusní, hlavní ale je aby byl papoušek členem rodiny a né zašitý v podkroví a veškeré dění v domácnosti se odehrávalo o patro níž...

Přidejte reakci

Přidat smajlík