lubo777
napsal(a):
Jaký je váš tip na pohlaví techto dvou vousáču?
...
lubo777
napsal(a):
Jaký je váš tip na pohlaví techto dvou vousáču?
...
nikolas

XXX.XXX.142.65
hali
napsal(a):
nejde to moc poznat, ale podle zobáku bych tipl 2 samce. už jim trošku oranžoví
Napište jak jsou staří, předpokládám, že jim není víc jak rok.
hali
napsal(a):
tak v tom případě bych to viděl na 2 samice
toho na druhé fotografii jsem tipoval na samici,jenomže teť,v období toku,se projevuje jako sameček (dvoří).Naopak toho na třetí fotce jsem tipoval na samečka,ale ten je zatím klidný.Tak nevím.Né,že by jsem to potřeboval nutně vědet,co bude to bude,jen jsem kapánek zmatený.
nikolas

XXX.XXX.142.65
lubo777
napsal(a):
toho na druhé fotografii jsem tipoval na samici,jenomže teť,v období toku,se projevuje jako sameček (dvoří).Naopak toho na třetí fotce jsem tipoval na samečka,ale ten je zatím klidný.Tak nevím.Né,že by jsem to potřeboval nutně vědet,co bude to bude,jen jsem kapánek zmatený.
Já tam nevidím žádný náznak červené u kořene zobáku. Pokud se ale jeden kus projevuje jakoby byl v toku tak to asi samec bude.
nikolas
napsal(a):
Já tam nevidím žádný náznak červené u kořene zobáku. Pokud se ale jeden kus projevuje jakoby byl v toku tak to asi samec bude.
A také ten "tokající sameček" má na hrudi dvě pírka lehounce ružové.Dá se tedy tvrdit,že to bude sameček?Možná,že ne na sto procent,ale na devadesátdevět?Jenže u toho druhýho tvrdit na sto procent,že sameček nebude ,taky nemužeme,že ano?!
nikolas

XXX.XXX.142.65
lubo777
napsal(a):
A také ten "tokající sameček" má na hrudi dvě pírka lehounce ružové.Dá se tedy tvrdit,že to bude sameček?Možná,že ne na sto procent,ale na devadesátdevět?Jenže u toho druhýho tvrdit na sto procent,že sameček nebude ,taky nemužeme,že ano?!
Podle růžových pírek na hrudi pohlaví neurčíte, budou se ukazovat postupně u obou pohlaví. Kořen zobáku je směrodatný, tam se u samce nejdřív začne objevovat červená barva.