Andulky*korely*kakariky?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.1.2010 22:11
kovato

XXX.XXX.212.213

Dobrý den mám otázku jestli lze chovat 2.2 andulek,1.1 korel a 1.1 kakariků čč. ve voliere 2*2*1 d*v*š ?

Děkuji za odpověd

Tomáš

30.1.2010 22:30
pyrhura

XXX.XXX.206.168

kovato napsal(a):
Dobrý den mám otázku jestli lze chovat 2.2 andulek,1.1 korel a 1.1 kakariků čč. ve voliere 2*2*1 d*v*š ?

Děkuji za odpověd

Tomáš

nie!!!!!!

30.1.2010 23:49
Gekys

XXX.XXX.25.177

Ja osobne bych jeden par vynechal at maj ptaci dost mista

31.1.2010 12:31
kratochvil

XXX.XXX.8.159

kovato napsal(a):

Děkuji za odpověd

Tomáš

Zdravím, já bych to zkusil, ale budete je muset pozorovat jestli po sobě nejdou hlavně z jara když půjde na hnízdění budete muset být hodně ve střehu a připraven problémový pár odchytit a dát jinam (Vaše voliérka není největší a neshody se budou projevovat více pokud si nesednou). Pokud dáte dostatek budek-no a uvidíte. Já měl kdysi pohromadě 2páry korel,1párandulek a pár kakariků, do voliéry nebyli dány ve stejnou dobu (což samozřejmě také nebylo nejlepší). Největšími agresory byli andulky...kakarici museli pryč. Letos zkusím v této voliéře dosáhnout odchovu u 2párů korel a k nim jsem nově dal 1pár kakariků...mám připravenou menší voliérku kam pokud budou neshody kakariky přesunu.

31.1.2010 15:44
kovato

XXX.XXX.212.213

kratochvil napsal(a):
Zdravím, já bych to zkusil, ale budete je muset pozorovat jestli po sobě nejdou hlavně z jara když půjde na hnízdění budete muset být hodně ve střehu a připraven problémový pár odchytit a dát jinam (Vaše voliérka není největší a neshody se budou projevovat více pokud si nesednou). Pokud dáte dostatek budek-no a uvidíte. Já měl kdysi pohromadě 2páry korel,1párandulek a pár kakariků, do voliéry nebyli dány ve stejnou dobu (což samozřejmě také nebylo nejlepší). Největšími agresory byli andulky...kakarici museli pryč. Letos zkusím v této voliéře dosáhnout odchovu u 2párů korel a k nim jsem nově dal 1pár kakariků...mám připravenou menší voliérku kam pokud budou neshody kakariky přesunu.

A do voliery 3*2*1 a dat tam o jeden parek andulek vice?

4.2.2010 21:19
hali

XXX.XXX.59.156

kovato napsal(a):
A do voliery 3*2*1 a dat tam o jeden parek andulek vice?

Tomáši. máš takové divné otázky. nechci tě napadat, ani si to tak neber. ale ta voliéra je malá. co kdybys třeba udělal tři klece metr x metr a do jedné dal pár korel, do druhé pár kakariků a do třetí jeden párek andulek? nebo klidně dva jak chceš. a né všechno nasmýkat do takové klece. každý pár má být zvlášť a na to bys měl dbát. ať se daří.

Přidejte reakci

Přidat smajlík