Dočasní obyvatelé společné voliery

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.2.2010 09:30
loufan

XXX.XXX.155.190

loufan napsal(a):
9

a rozestavěná voliera pro žaky

2.2.2010 11:31
chovpapousek

XXX.XXX.184.73

loufan napsal(a):
a rozestavěná voliera pro žaky

Dobrý den. Zdravím pana Sedláka. Máte moc zajímavou voliéru. Jako společná voliéra je pěkná. Myslím si ale, že až třeba jednou skončíte s chovem papoušků, můžete si ji po menších úpravách předělat na stará kolena jako domek na bydlení. Přeji pěkný den, Zdeněk

2.2.2010 12:17
loufan

XXX.XXX.155.190

chovpapousek napsal(a):
Dobrý den. Zdravím pana Sedláka. Máte moc zajímavou voliéru. Jako společná voliéra je pěkná. Myslím si ale, že až třeba jednou skončíte s chovem papoušků, můžete si ji po menších úpravách předělat na stará kolena jako domek na bydlení. Přeji pěkný den, Zdeněk

Děkuju, bydlím ještě s rodiči takže voliera se určitě jednou uvolní, ale mám malého bratra, taky zblázněného do zvířat, takže určitě bude využita za voliérou je ještě výlet 5x5 metru, ten je ale v současné době totálně pod sněhem.

2.2.2010 14:32
vasutmarty

XXX.XXX.249.60

loufan napsal(a):
Děkuju, bydlím ještě s rodiči takže voliera se určitě jednou uvolní, ale mám malého bratra, taky zblázněného do zvířat, takže určitě bude využita za voliérou je ještě výlet 5x5 metru, ten je ale v současné době totálně pod sněhem.

Je to sice pěkné hejno, ale nechápu jak v tom můžete zimovat alexandry. U alexandrů malých bych to ještě pochopil, ale u velkých se mi to nelíbí. Ještě k tomu, když sedí na železe a začne mrznout.. Nemůžete na to alespoň hodit nějakou desku? Možná že je ubikace zasklená a jen jsem to přehlédl, ale nezdá se mi to.

2.2.2010 15:05
lopez

XXX.XXX.225.117

loufan napsal(a):
4

U korel jsou na bidle stopy krve,že by drápek?Pozor ptáci v noci sedají na plativo..mají odhalené prsty,není to moc dobrý nápad.Zakryjte volieru igelitem ,polykarbonatem,plexisklem zevnitř,at zabránite ptákům sedat na pletivo...

Přidejte reakci

Přidat smajlík