Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.2.2010 15:24
kovato

XXX.XXX.212.213

Dobrý de nedáv no sem si koupil na burze novou samišku je celkem větší než ostataní zebřičky co je to za mutaci?

Děkuji za odpověd Tomáš

6.2.2010 15:25
kovato

XXX.XXX.212.213

kovato napsal(a):
Dobrý de nedáv no sem si koupil na burze novou samišku je celkem větší než ostataní zebřičky co je to za mutaci?

Děkuji za odpověd Tomáš

č.2

6.2.2010 15:26
kovato

XXX.XXX.212.213

6.2.2010 22:40
frigo

XXX.XXX.180.190

kovato napsal(a):
č.3

Myslím že je to mutace mramorová.

7.2.2010 08:40
korola

XXX.XXX.12.8

frigo napsal(a):
Myslím že je to mutace mramorová.

podle me je to obycejna bila a vznikla krizenim albin a prirodni

7.2.2010 09:35
guttata

XXX.XXX.6.154

korola napsal(a):
podle me je to obycejna bila a vznikla krizenim albin a prirodni

Mramorová samice, snad černolící (nebo lízlá černolící) podle černého rozšíření do lící.

Pro pana Pospíšila: obyčejná bílá je prostě celá bílá černooká zebřička, to za prvné. Za druhé - zebřičku albína (tzn. červenookou) jsem viděl naživo jen jednou (nevím jak ostatní), jinak jenom na fotografii. A za třetí, křížením albina (rec.) a přírodního (dom.) by vznikly šedí heterozygoti (laicky štěpáci na albina)...

7.2.2010 10:03
zbosace

XXX.XXX.11.125

guttata napsal(a):
Mramorová samice, snad černolící (nebo lízlá černolící) podle černého rozšíření do lící.

Pro pana Pospíšila: obyčejná bílá je prostě celá bílá černooká zebřička, to za prvné. Za druhé - zebřičku albína (tzn. červenookou) jsem viděl naživo jen jednou (nevím jak ostatní), jinak jenom na fotografii. A za třetí, křížením albina (rec.) a přírodního (dom.) by vznikly šedí heterozygoti (laicky štěpáci na albina)...

Mramorová, predtým škrabošková čiernolíca samička, na prvom snímku je jasne vidieť kresbu chvostových kroviek, typickú pre obe pohlavia.

7.2.2010 10:41
kovato

XXX.XXX.212.213

zbosace napsal(a):
Mramorová, predtým škrabošková čiernolíca samička, na prvom snímku je jasne vidieť kresbu chvostových kroviek, typickú pre obe pohlavia.

Je to na 100% samička mám ji s čenolícím samcem a dneska snesla už 3tí vajco.

Přidejte reakci

Přidat smajlík