Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.2.2010 18:36
nojmi

XXX.XXX.67.74

nojmi napsal(a):
Mají 10 mesíců

re

10.2.2010 14:38
nojmi

XXX.XXX.67.74

nojmi napsal(a):

Prosím

10.2.2010 15:29
vasutmarty

XXX.XXX.249.60

nojmi napsal(a):
Prosím

Zkuste prosím tipnout penanta na bidle z profilu. Má celé červené břicho. Dlouho jsem ho tipoval na samičku kvůli kulatější hlavy, ale když se podívám na vzpřímený postoj, tak se nemůžu rozhodnout. Byl to poslední (6.) vyklubaný penant v hnízdě, tak možná proto je menší. Když ho porovnám se samci z hnízda, tak je patrný rozdíl. Ale jak říkám, nezdá se mi to. Děkuji za tipy. Martin

10.2.2010 16:21
karel11

XXX.XXX.167.240

nojmi napsal(a):
Prosím

první foto 100%samec......jsou dost špatné fotky.chtělo by je nafotit aby byla vidět náprsenka a krk.pokud se oboum dělá kroužek na krku jako na prvé fotce,tak máte 2 samcezkuste ještě lepší foto.

10.2.2010 16:23
karel11

XXX.XXX.167.240

vasutmarty napsal(a):
Zkuste prosím tipnout penanta na bidle z profilu. Má celé červené břicho. Dlouho jsem ho tipoval na samičku kvůli kulatější hlavy, ale když se podívám na vzpřímený postoj, tak se nemůžu rozhodnout. Byl to poslední (6.) vyklubaný penant v hnízdě, tak možná proto je menší. Když ho porovnám se samci z hnízda, tak je patrný rozdíl. Ale jak říkám, nezdá se mi to. Děkuji za tipy. Martin

ten červený vypadá na samce,zelený samice.nafoťte ho zepředu aby byla vidět šířka zobáku

10.2.2010 17:05
pavelj

XXX.XXX.213.229

karel11 napsal(a):
první foto 100%samec......jsou dost špatné fotky.chtělo by je nafotit aby byla vidět náprsenka a krk.pokud se oboum dělá kroužek na krku jako na prvé fotce,tak máte 2 samcezkuste ještě lepší foto.

Tu načervenalou skvrnu, která jde vidět na 1. foto může být i u samice. 100% znakem u nádherných už při opuštění hnízda jsou líce. U samce jsou zelené jako u dospělého samce a u samic jsou šedomodré někdy šedozelené s takovým kovovým leskem. Pavel

Přidejte reakci

Přidat smajlík