Dobrý den, prosím o pomoc při určení pohlaví. Ten tmavý bude sameček, má široké výrazné okruží kolem oka, hodně diamantíků na křídlech a krásně houká
. Ten světlejší je jemnější, myslím, že má menší hlavičku, okruží slabší, spíš do oranžova. Jestli houká taky, nevím, přede mnou se stydí
. Ale prosím pro jistotu o názor u obou, nevyznám se v nich. Díky předem.
saluki
napsal(a):
Dobrý den, prosím o pomoc při určení pohlaví. Ten tmavý bude sameček, má široké výrazné okruží kolem oka, hodně diamantíků na křídlech a krásně houká
. Ten světlejší je jemnější, myslím, že má menší hlavičku, okruží slabší, spíš do oranžova. Jestli houká taky, nevím, přede mnou se stydí
. Ale prosím pro jistotu o názor u obou, nevyznám se v nich. Díky předem.
další .....
kovato
napsal(a):
Taky se mi zdá ten tmavší bude sameček .
Sou moc pěkní v jaké kleci je máte děkujki za fotku.
Tomáš
Donesla jsem je oškubané, bylo mi jich líto, vůbec jsem s nimi nepočítala, tak jsem zatím jen přepažila box osamělé papoušičce, tím vznikly dva malé boxíky 40 x 70 x 40cm. Ale samozřejmě dostanou důstojné bydlení. Přiznám se, že jejich hlasový projev mne proti větším papouškům překvapil a nadchl. I jak rychle si zvykají na mou přítomnost.
saluki
napsal(a):
Donesla jsem je oškubané, bylo mi jich líto, vůbec jsem s nimi nepočítala, tak jsem zatím jen přepažila box osamělé papoušičce, tím vznikly dva malé boxíky 40 x 70 x 40cm. Ale samozřejmě dostanou důstojné bydlení. Přiznám se, že jejich hlasový projev mne proti větším papouškům překvapil a nadchl. I jak rychle si zvykají na mou přítomnost.
Dorůstání peříček trvalo měsíc.
saluki
napsal(a):
Já si je budu dávat do klece 100*60*60 s párkem chůviček japonských.Tím že vás jejich hlsový projev oproti papouškům nadchl ste myslela že je hlasitější?
bouda
napsal(a):
Dobrý den. Také se přikláním k tomu, že vlastníte pár. Dejte však pozor aby bledší pták nebyl pouze mladý samec. Někteří prodejci na burzách prodávají starší a mladé ptáky dohromady, a člověka to zmate.
Díky za názor, i za upozornění. Vzala jsem je ze zverimexu, z výše uvedeného důvodu. Nešlo mi o to mít pár, ale když už jsou doma, a zlepšují se, byla by to klika