Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.2.2010 18:41
martingasparovic

XXX.XXX.200.121

Dnes mi samica prestala kŕmiť 15 dňové mladé podarilo sa mi zohnať dokrmovaciu zmes a mladé sme prvý krát nakŕmili mám ho zatiaľ pod lampou lebo nemám inkubátor a z odchovom som moc nerátal lebo rodičia sú odchov 08. Mohli by ste mi prosím poradiť ako často mám mladé kŕmiť a iné základné veci nakoľko z dokrmovaním nemám žiadne skúsenosti. Niečo som si prečítal ale aj tak by boli lepšie vaše skúsenosti. Ďakujem

25.2.2010 18:42
martingasparovic

XXX.XXX.200.121

martingasparovic napsal(a):
Dnes mi samica prestala kŕmiť 15 dňové mladé podarilo sa mi zohnať dokrmovaciu zmes a mladé sme prvý krát nakŕmili mám ho zatiaľ pod lampou lebo nemám inkubátor a z odchovom som moc nerátal lebo rodičia sú odchov 08. Mohli by ste mi prosím poradiť ako často mám mladé kŕmiť a iné základné veci nakoľko z dokrmovaním nemám žiadne skúsenosti. Niečo som si prečítal ale aj tak by boli lepšie vaše skúsenosti. Ďakujem

2

25.2.2010 18:53
loufan

XXX.XXX.155.190

martingasparovic napsal(a):

Mělo by být v teple tak 35 stupnu, krmit každé tři hodiny, postupně upravit tak, aby bylo před dalším krmením ztráveno víc jak 50% obsahu volete, poslední krmení v 22:00 první v 6:00, tato přeztávka je přirozená a dobrá pro úplné vytrávení volete, kaše musí být příjemně tepla na doty s pokožkou, jako pro mimina a pořádně promíchat at není vezpod horká nebo studená. Mládě po nakrmení očistit hadříkem navlhčeným teplou vodou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík