kuchta
napsal(a):
jestli ma alumat rozumne ceny tak to asi nevite co s ¨prachama delam taky hlinikove klece a voliery tak vim jak maji narazene
no pokud to umite laciněji rád si u vás klec koupím, jelikož nejsem dostatečně zručný abych si opravdu pěknou voliéru udělal sám.
Pokud máte někde fotografie rád bych se podíval. Nedávno jsem koupili mazlíkovi velkou voliéru dovnitř tak si myslím, že na jaře\ v létě bych mu pořídil i venkovní.
wenoush
napsal(a):
no pokud to umite laciněji rád si u vás klec koupím, jelikož nejsem dostatečně zručný abych si opravdu pěknou voliéru udělal sám.
Pokud máte někde fotografie rád bych se podíval. Nedávno jsem koupili mazlíkovi velkou voliéru dovnitř tak si myslím, že na jaře\ v létě bych mu pořídil i venkovní.
budeme volieru vyrábět sami... a jak to budeme mít dotovy,rádi se pochlubíme,ale ted bych potřebovala co nejvíce informací jak by měla vypadat...
wenoush
napsal(a):
my místo přenášecí klece používáme kšíry je to pro Louise daleko méně nepříjemné než ho dávat a vyndavat z přenášecí klece.
dvorka
napsal(a):
to jsi jsem jistá,že udělame hodne podobnou a urcite za jiny penize... jen mam trosku strach jak na to bude reagovat,kdyz si vedmu co dela,kdyz ji v kleci vymenime hracky a bidla... nase predstava je udelat ji tam hodne veci na hrani,poradny ptaci strom a mame obavy jak to prijme...
no nas papoušek změn v kleci dokonce vítá a jelikoý je to ultraničitel bez obměny hraček to ani nejde
wenoush
napsal(a):
no nas papoušek změn v kleci dokonce vítá a jelikoý je to ultraničitel bez obměny hraček to ani nejde
tak to vam skoro zavidim... to ana je taky poradny nicitel... musime ji menit hracky kazdy mesic,ale tak tyden sedy na oblibenym brusnym bidilku a ani se nehejbe...
pak se rozkouka a je to vsechno pri starem....
dvorka
napsal(a):
tak to vam skoro zavidim... to ana je taky poradny nicitel... musime ji menit hracky kazdy mesic,ale tak tyden sedy na oblibenym brusnym bidilku a ani se nehejbe...
pak se rozkouka a je to vsechno pri starem....
týden tak to závidím já vám...
Ludvík se na to vrhá jak pilot kamikadze
ale je pravda že on si vystačí i s krabičkou od vajíček ale ta je tak na 5 minut, jinak mu žena vyrábí hračky na koleni s jeho spotřebou totiž to ani jinak nejde .
Ale strom jsme mu koupili z kávovníku a ten zatím drží, ač je to k neuvěření
wenoush
napsal(a):
týden tak to závidím já vám...
Ludvík se na to vrhá jak pilot kamikadze
ale je pravda že on si vystačí i s krabičkou od vajíček ale ta je tak na 5 minut, jinak mu žena vyrábí hračky na koleni s jeho spotřebou totiž to ani jinak nejde .
Ale strom jsme mu koupili z kávovníku a ten zatím drží, ač je to k neuvěření
ja videla lidi,jak mu misto hracek davali pet lahve... ale taky jsme v železařství nakoupili lana a nekterý hračky si vyrabíme... je to zatím mimino,tak nema takovou silu...
dvorka
napsal(a):
ja videla lidi,jak mu misto hracek davali pet lahve... ale taky jsme v železařství nakoupili lana a nekterý hračky si vyrabíme... je to zatím mimino,tak nema takovou silu...
no Louisovi je tak necelý rok ale už mu to kecá hezky na kakadua bych řek že je asi až moc upovídanej.
wenoush
napsal(a):
no Louisovi je tak necelý rok ale už mu to kecá hezky na kakadua bych řek že je asi až moc upovídanej.
tak to je dobře!! Nám povídá taky krásně,je s ní strašná sranda... už si nedovedu představit život bez ní... ale myslela jsem,že kakadu jsou spíš takoví kašpaři,co jsem koukala na videa,tak tančía tak,ale na mluvení jsou větší experti žakové...
dvorka
napsal(a):
tak to je dobře!! Nám povídá taky krásně,je s ní strašná sranda... už si nedovedu představit život bez ní... ale myslela jsem,že kakadu jsou spíš takoví kašpaři,co jsem koukala na videa,tak tančía tak,ale na mluvení jsou větší experti žakové...
no právě že nás děsně překvapuje kecá a kecá
Hugošek

XXX.XXX.32.157
Dobrý den mám žáka 4 foky taď jsme mu pořídili bytovou voliéru zatím jsme ju dali ke kleci nech si zvikne je taky poseroutka ani se k ní ne hce přiblížit v rámci her ho nenápadně lakam k voliéře nechce co teď? Chce to čas nebo ho tam mám normálně šupnout? Což ne mě nechce aby byl ve stresu