Setkání chovatelů v Přerově

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.3.2010 19:10
stanley

XXX.XXX.167.18

Zajímalo by mně kolik tam teď 28.2. v neděli bylo lidí ?

3.3.2010 07:29
zbosace

XXX.XXX.86.103

stanley napsal(a):
Zajímalo by mně kolik tam teď 28.2. v neděli bylo lidí ?

Bolo by dobré pozrieť na nemoderku.

3.3.2010 12:41
stanley

XXX.XXX.155.242

zbosace napsal(a):
Bolo by dobré pozrieť na nemoderku.

Já myslel teď to bylo jaksi mimo plán 28 . února tedy čtvrtou neděli tak jak se to ujalo a kolik tam bylo lidí. díky moc za odpovědi

3.3.2010 13:51
jerrys

XXX.XXX.146.132

stanley napsal(a):
Já myslel teď to bylo jaksi mimo plán 28 . února tedy čtvrtou neděli tak jak se to ujalo a kolik tam bylo lidí. díky moc za odpovědi

Zdravím,
lidí bylo docela dost, stoly byly obsazené, ne teda zcela natřískané jak to bývá zvykem, ale bylo to velice příjemné, protože tam nebyly tak příšerné tlačenice co tam bývají. Burzu hodnotím velice kladně.

3.3.2010 16:15
kratochvil

XXX.XXX.162.31

jerrys napsal(a):
Zdravím,
lidí bylo docela dost, stoly byly obsazené, ne teda zcela natřískané jak to bývá zvykem, ale bylo to velice příjemné, protože tam nebyly tak příšerné tlačenice co tam bývají. Burzu hodnotím velice kladně.

Zdravím, 28.2. jsem nebyl v Přerově, ale v Týništi. Teda řeknu Vám bylo tam tolik lidí, že před 7hodinou už se nedalo krajními halami vůbec projít. Uvnitř jsme byli v 5:30 a měli jsme problém položit někam přepravky-všechny stoly plné. Týniště se rozhodně podle poslední burze nemusí bát odlivu lidí směr Přerov jak jsem to nedávno četl na nemoderce. Má to jeden háček obě burzy jsou hodně daleko pro nás jihočechy

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.3.2010 13:38
Uživatel s deaktivovaným účtem

kratochvil napsal(a):
Zdravím, 28.2. jsem nebyl v Přerově, ale v Týništi. Teda řeknu Vám bylo tam tolik lidí, že před 7hodinou už se nedalo krajními halami vůbec projít. Uvnitř jsme byli v 5:30 a měli jsme problém položit někam přepravky-všechny stoly plné. Týniště se rozhodně podle poslední burze nemusí bát odlivu lidí směr Přerov jak jsem to nedávno četl na nemoderce. Má to jeden háček obě burzy jsou hodně daleko pro nás jihočechy

Pratele,kamaradi 4 nedele patri TYNISTI tak z toho nedelejme holubnik,jak nekteri povolani delaji.Vsem kteri nenabouravaj uz LETA ZAZITE TERMINY BURZ preji hodne chovatelskych uspechu.

4.3.2010 18:37
abogado

XXX.XXX.36.77

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pratele,kamaradi 4 nedele patri TYNISTI tak z toho nedelejme holubnik,jak nekteri povolani delaji.Vsem kteri nenabouravaj uz LETA ZAZITE TERMINY BURZ preji hodne chovatelskych uspechu.

"vaca"....uplne s Vami súhlasím. Přerov druhá nedeľa, Týnište štvrtá nedeľa.

4.3.2010 21:07
agap54

XXX.XXX.65.154

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Ale pánové vždyť změna je život .Přestaňme být maloměstskými šosáky, jsme přeci v Evropě a nedržme se v dohledu místního kostela.Tak pojedeme jednou tam a podruhé jinam.Jinak kdo se bojí s....e v síni

4.3.2010 21:16
hicks

XXX.XXX.183.35

agap54 napsal(a):
Ale pánové vždyť změna je život .Přestaňme být maloměstskými šosáky, jsme přeci v Evropě a nedržme se v dohledu místního kostela.Tak pojedeme jednou tam a podruhé jinam.Jinak kdo se bojí s....e v síni

Nevím co Vám tak leží na srdcích.jestli jezdíte 4 neděli do Týniště tak tam jezděte. Já to mám dosti daleko, takže uvítám burzu v Přerově i 4 neděli v měsíci. Pro mne to má ještě výhodu, že je to termín, kdy už jsem po výplatě a ne před výplatou, takže si v klidu mohu dokoupit co potřebuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík