Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.3.2010 20:40
sheril

XXX.XXX.88.21

pšenici nežere,ovesný vločky taky ne vyžaduje kočičí granule.V létě dostává mraženos směs hmyz a živé červy,ale už mu taky moc nechutnají,po několika soustech klepe zobákem a nechce to.Doporučte prosím jiný druh krmiva

9.3.2010 21:23
janci

XXX.XXX.36.188

sheril napsal(a):
pšenici nežere,ovesný vločky taky ne vyžaduje kočičí granule.V létě dostává mraženos směs hmyz a živé červy,ale už mu taky moc nechutnají,po několika soustech klepe zobákem a nechce to.Doporučte prosím jiný druh krmiva

Naklicene rozne zrno...

9.3.2010 21:44
sheril

XXX.XXX.88.21

janci napsal(a):
Naklicene rozne zrno...

Kde je prosím k dostání,mají ho v hospodářských potřebách a ve zverimexu?Rozne je česky,nijak to neznám.

9.3.2010 21:44
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
Kde je prosím k dostání,mají ho v hospodářských potřebách a ve zverimexu?Rozne je česky,nijak to neznám.

jinak děkuji moc,čekala jsem odezvu tak za 3 dny

9.3.2010 22:00
shibinka

XXX.XXX.232.69

sheril napsal(a):

Pan chovatel je zřejmě ze Slovenska. Takže jistě myslel různé druhy zrní. Ono na naší klávesnici se správně slovensky vše napsat nedá, jejich rozne by nad O mělo stříšku. Snad jsem to tedy pochopila správně.

10.3.2010 18:21
oscar

XXX.XXX.137.252

shibinka napsal(a):
Pan chovatel je zřejmě ze Slovenska. Takže jistě myslel různé druhy zrní. Ono na naší klávesnici se správně slovensky vše napsat nedá, jejich rozne by nad O mělo stříšku. Snad jsem to tedy pochopila správně.

Dobrý den ,pávy chovám už spoustu let,ale stím že nežere pšenici jsem se nesetkal.Mám pávy venku na volno a oni si nasbírájí to co potřebují.Jinak přez zimu dávám oves,pšenici,kukuřici zbytky od papoušků granule pro krocany a taky si rádi smlsnou na těch kočičích granulích.

Přidejte reakci

Přidat smajlík