Rosela pestrá - opalinová straka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.3.2010 16:16
ladan

XXX.XXX.55.18

Dobrý den,
měl bych dotaz, zda u této mutace musejí být bílá křídla-bělokřídlá. Mám samce, červená mutace, který byl zároveň strakatý-žluté fleky. Po přepeření vypadá jako klasicka červená mutace, ale kolem nohou a na kostřeci je silně strakatý. Není tedy bělokřídlý, přesto je zde strakatost. V literatuře jsem viděl jen straku bělokřídlou. Tak se ptám, zda se jedná taky o klasickou straku a popřípadě, jak je to s přenosem této mutace(opalinová straka?) na mladé (samice je opalinová). Děkuji

14.3.2010 16:27
ladan

XXX.XXX.55.18

ladan napsal(a):
Dobrý den,
měl bych dotaz, zda u této mutace musejí být bílá křídla-bělokřídlá. Mám samce, červená mutace, který byl zároveň strakatý-žluté fleky. Po přepeření vypadá jako klasicka červená mutace, ale kolem nohou a na kostřeci je silně strakatý. Není tedy bělokřídlý, přesto je zde strakatost. V literatuře jsem viděl jen straku bělokřídlou. Tak se ptám, zda se jedná taky o klasickou straku a popřípadě, jak je to s přenosem této mutace(opalinová straka?) na mladé (samice je opalinová). Děkuji

Před

14.3.2010 16:28
ladan

XXX.XXX.55.18

ladan napsal(a):
Před

Po přepeření

29.3.2010 23:25
ladan

XXX.XXX.209.183

Fotky pro nemoderku

31.3.2010 00:06
saroun

XXX.XXX.89.202

Zdravím, máte opalinovou mutaci s méně dokonalým zbarvením. Vloha strakatosti tam není.

Přidejte reakci

Přidat smajlík