Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.3.2010 16:55
saluki

XXX.XXX.6.82

To už tu dlouho nebylo, máte někdo nové fotečky svých aymarek? Prosím o vložení. Díky!

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.3.2010 13:29

saluki napsal(a):
To už tu dlouho nebylo, máte někdo nové fotečky svých aymarek? Prosím o vložení. Díky!

mojí noví

18.3.2010 13:29

saluki napsal(a):

další

18.3.2010 13:33

saluki napsal(a):

třetí pár

18.3.2010 13:34

saluki napsal(a):

a první letošní odchov

18.3.2010 17:45
pavel33

XXX.XXX.114.242

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
mojí noví

Dobrý den, rád bych se zeptal kolik tak stojí přírodně zbarvená aymara a modrá aymara.A jestli by mohly být spárovaný modrý a zelený.
A prosim nějakej tip na určení pohlaví?
Může být i fotka rád bych zkusil jejich chov.

18.3.2010 19:48
moonika

XXX.XXX.29.84

pavel33 napsal(a):
Dobrý den, rád bych se zeptal kolik tak stojí přírodně zbarvená aymara a modrá aymara.A jestli by mohly být spárovaný modrý a zelený.
A prosim nějakej tip na určení pohlaví?
Může být i fotka rád bych zkusil jejich chov.

Neviem ako v CZ ale u nás sa dá zohnať prírodná/zelená cca za 15eúr/450Sk/, tyrkysové a kobaltové su drahšie , myslím že okolo 700Sk. A spárovaní môžu byť. Mám len jednu, aj to len dva týždne ale som z neho unesená, také pohodové, milé tichučké, nebojácne zvedavé stvorenie :) Len akosi neviem zistiť ich chovatelov na Slovensku, poznám len jedného, a rada by som tomu môjmu zohnala kolegyňku...
/a je to veľký lozič, vid ilustračné, omlúvam sa za kvalitu/

Přidejte reakci

Přidat smajlík