Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.4.2010 21:56
hali

XXX.XXX.59.147

Dobrý den. chtěl bych se zeptat, jaký by byl ideální mazlík do bytu. ne moc hlučný. může být, ale ne řvát v kuse. dobře ochočitelný. a cena kolem 3-4 tisíc.nesmí být v době puberty agresivn, nebo by se neměl fixovat na jednoho člověka.viz (senegalec) jak se píše .může, ale ne zas tak, aby ho napsal. líbí se mi aratinga finschi. někde se píše, že je, jinde píše že není hlučná. předem děkuju za info.

1.4.2010 23:18
eden

XXX.XXX.78.22

Ten kdo udělal ze senegalce rozmazleného spratka, ho nedovedl dobře vychovat. Já osobně nemám mezi svými senegalci žádného, který se vymyká v dospívání nebo v dospělosti nějakému zvláštnímu chování. U žádného jsem nepozorovala nějakou pubertu o které se tak rádo hovoří. Vše je jen na vztahu člověka a papouška a na jeho správné výchově, zrovna tak jako je to u psů. I z ratlíka můžete mít protivného kousavého pinčla i když je to mrňous na zašlápnutí. Pokud se vám tedy nějaký papoušek líbí, záleží jen na vaší důsledné výchově,aby jste měli doma milého společníka a ne skřeta, kterému je nutné zakroutit krkem.

2.4.2010 10:26
moonika

XXX.XXX.29.84

Ja odporúčam aymaru, je to krpec ale taký pokojný zvedavý, milý lozič, veľmi rýchlo skrotne a je tichý , len tak jemne švitorí :) Ale neskor keď už bude krotký k nemu treba druhú aymarku/najlepšie cca mesiac mať aj tú druhú zvlášť, kým skrotne/ , sú to pároví vtáci...

2.4.2010 11:04
hali

XXX.XXX.59.147

jo díky moniko. jsem rád, že jsi to takle okomentovala, ale jeden chovatel, co je dkrmuje říkal, že většina lidí senegalce ve věku 3-4 let prodává. i kdyby nebyl takový, mě se moc nelíbí. chtěl jse doporučit, ne okomentovat paouška. přesto, ale za to mnohokrát děkuji. pro moonika. aymara neni tak špatná, ale prostě o ni nemám zájem. viz. jsem psal aratinga, nebo něc tak. i tak vám děkuji za snahu že jste poradila... připojí se i někdo další? děkuji za odpovědi

Přidejte reakci

Přidat smajlík