Tohle je moje voliéra pro chov nádherných a horáků.Rozměry 3*2*1mZačínám a tak uvítám každeý názor.
Dobrý den, jsem sice zastánce volier v dřevěném přírodním provedení, ale Vaše voliera je zajímavě řešená. Vypadá hezky, snad jen by mě zajímala světelná propustnost toho materiálu použitého na zálet. Napadlo mne, zda se ptáci budou cítit bezpečně, když budou vnímat pohyb ze všech stran, nebo třeba zda je v noci nevyplaší světlo nebo baterka ..................., nezlobte se prosím za otázku, u mne se ptáci do záletu při vyrušení schovávají.
Dobrý den.Voliéra se mi líbí,vypadá kvalitně udělána.Jestli Vám můžu radit,tak bych v záletu mezi voliérama dal nějakou plnou stěnu,ať mají ptáci při hnízdění klid.A ještě bych měl strach z úniku,chtělo by to nějakou krmnou chodbičku.Já když jsem ji neměl,tak každý rok něco ulítlo.Tak ať se daří.
Dobrý den,
Mám podobné voliery jako Vy, akorat mám tři boxy vedle sebe a delka je 4m.Otevřené zeláty mám taky, ale mám je udělané z OSB desek.Mezi stěny jsou jenom do delky záletů a taky z OSB desky.Střecha je udělaná jenom do delky záletů a dál ne, protože protože moje austrálie má ráda déšť a i když mají možnost se schovat pokažde se na dešti sprchují
.
Boky střechy mám oplechované a plochu pokrytou lepenkou.Dvojité pletivo mám.Přikládám foto:)
Ještě jednou z boku.Zapoměl jsem napsat že v zadu za volierou je z vrchu krytá chodbička kde se budou kontrolovat budky.Zatím jsme to ale ještě nestihly udělat, protože teť na hnízdění jsme je už nechtěly rušit, tak to uděláme až po hnízdění:)
A poslední.V zadu jde viět obřezaná jabloň kterou jsme jenom změnšily a voliery postavily na ní.Kralováci si jí moc nevšímají, ale kdybych tam dal penanty které mám vedle tak by byla zlikvidovaná hned