Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.4.2010 20:28
tomassm

XXX.XXX.19.209

Dobrý den,mám pár korel který každoročně když se jim vylíhnou mládata, tak samice proste opustí budku asi po 3 dnech života mladých a prestane se ne starat, a tohle se opakuje každou snužku. Prosím poradte co s nima

25.4.2010 21:13
kukuk

XXX.XXX.80.193

toto mi delali rozely petry. Vzdy se tak 10 dni starali a pak najednou prestali krmit. Nejhorsi na tom bylo, ze byla v budce vzdy, dokud neposlo posledni mlade. Takze vam zbyva bud je dokrmovat nebo je podlozit jinym papouskum, jestli bych se jich ujali a nebo holt poslat samici do sveta.

25.4.2010 21:19
z jarda

XXX.XXX.139.178

Zdravím, tak kolega přede mnou to asi napsal výstižně....ale já bych je rozpároval...navíc jestli se jedná o kvalitní kusy! Zappe

26.4.2010 17:21
tomassm

XXX.XXX.19.209

dekuji moc za odpovedi

26.4.2010 18:41
moonika

XXX.XXX.123.145

Mne to urobil pár koriel ked prvý x hniezdili, od ďalších hniezdení už sa starajú normálne, ale všimla som si že cca v prvom týždni po vyliahnuti sa občas stava, ze sú rodičia dosť nepokojní, volajú a su vtedy mimo budky dost dlho až dovtedy kým im nedám znova vajecnu zmes, pritom tam vždy majú dost iného krmiva aj nakličenej pšenice, ale vyslovene si vyžadujú vaječnú zmes aj poobede , nielen ráno... ale nemusi to byt tým, to je len moja skúsenosť, nie som veľmi skúsená chovateľka

Přidejte reakci

Přidat smajlík