Pohlavi horak a neofema

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.6.2006 15:36

Ahoj všem,
potřeboval bych taky poradit s určením pohlaví papoušků horských a neofemy ... zároveň bych se rád ujistil, že to je opravdu neofema modrohlavá a ne tyrkysová. Jedná se o tři horáky a jednu neofému - vše z loňského chovu. Všichni tři horáci mi přijdou jako samice ... ale chci se ujistit než začnu shánět samce.
Diky moc Mirek

5.6.2006 15:37

zmrzlik napsal(a):
Ahoj všem,
potřeboval bych taky poradit s určením pohlaví papoušků horských a neofemy ... zároveň bych se rád ujistil, že to je opravdu neofema modrohlavá a ne tyrkysová. Jedná se o tři horáky a jednu neofému - vše z loňského chovu. Všichni tři horáci mi přijdou jako samice ... ale chci se ujistit než začnu shánět samce.
Diky moc Mirek

jeste jedna

5.6.2006 15:40

zmrzlik napsal(a):
horak - vsichni tri

jeste jedna fotka ... kdybylo nutne pridat vetsi detail jednotlivych ... pridal bych

5.6.2006 20:16

zmrzlik napsal(a):
jeste jedna fotka ... kdybylo nutne pridat vetsi detail jednotlivych ... pridal bych

Mam ten stejnej problem.Řekl bych,že nejsou starší než rok.Jestli má nějakej černomodrý ocas tak je to tutově samec.

6.6.2006 12:46

zmrzlik napsal(a):
jeste jedna

Jedná se o neofému modrohlavou, je to samice. Kdo někdy viděl samce, nemůže pochybovat. Je to dospělá, vyzrálá samice, vypadá velmi dobře.

6.6.2006 12:48

zmrzlik napsal(a):
horak - vsichni tri

Krajní ptáci jsou samice, prostřední pták by mohl být samec

6.6.2006 19:03

zmrzlik napsal(a):
horak - vsichni tri

Dobrý den možná mi také někdo pomůže.Má to být samice,ale mam strach,že budu mít 2 samce.Stáří 1 rok děkuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík