Desinfekční přípravek F10

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.6.2010 12:17
Jarri14

XXX.XXX.84.72

Dobrý den.

Prosím vás, kolegové, máte někdo jakoukoliv zkušenost s používáním desinfekčního přípravku F10 ???

Zejména mne zajímá použití roztoku aplikovaného v příslušné koncentraci sprayováním přímo na ptáky, případně využití při desinfekci vnitřních prostor chovatelského zařízení (zimoviště).

Předem díky za názory a informace.

25.6.2010 14:01
pisamartin

XXX.XXX.75.126

Jarri14 napsal(a):
Dobrý den.

Prosím vás, kolegové, máte někdo jakoukoliv zkušenost s používáním desinfekčního přípravku F10 ???

Zejména mne zajímá použití roztoku aplikovaného v příslušné koncentraci sprayováním přímo na ptáky, případně využití při desinfekci vnitřních prostor chovatelského zařízení (zimoviště).

Předem díky za názory a informace.

Dobrý den,
s F10 mám jen ty nejlepší zkušenosti, vnitřní prostory se dají desinfikovat i s přítomností papoušků, vůbec žádný problém. Na vnitřní prostory se ředí a vybavení se ředí 8ml na 1l vody, přímo na papoušky se ředí 4ml na 1l a hlavně nestříkat do očí!! Jiinak maximální spokojenost, vydesinfikujete a za 30min. je hotovo. Toto ředení je nejsilnější a používá se pro viry PBFD.

25.6.2010 18:57
tragopan

XXX.XXX.114.160

F10SC je určen pro efektivní a bezpečnou celkovou desinfekci v chovu zvířat, např. kmné misky, podestýlky, ručníky, klece, transportní boxy apod. F10SCXD se také používá pro vyjímečnou desinfekci při výskytu parvoviru, kožních plísní, psince, PBFD atd.

Mikroorganismus Ředění Min. čas účinnosti
Grampozitivní bakterie
např. Staphylococcus aureus 1:1000 s voudou 2 min
Gramnegativní bakterie
např. Pseudomonas aeruginosa 1:500 s vodou 2 min
Plísně, kvasinky
např. Candida albicans 1:500 s vodou 15min
pory plísní
např. Aspergillus niger 1:250 s vodou 30 min
Viry např. Pseudomor drůbeže 1:500 s vodou 10 min
Vzteklina 1:500 s vodou 30 min
Infekční bursitida 1:250 s vodou 10 min
PBFD 1:125 s vodou 30 min
Bakteriální spory
např. Bacillus subtilis 1:125 s vodou 30 min

Výrobek má minimální trvanlivost 3 roky neředěný, ředěný 6 měsíců, aniž by se snížila účinnost.
Za přítomnosti zvířat se provádí desinfekce velmi jemným aerosolem v koncentraci 1: 125 po dobu 30 min.
Zkušenosti mám dobré ptáci dobře snáší ( i mláďata).
Pokud někdo chce kontakt na prodejce kontaktujte mě.
Zdraví Míla:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík