Dobrý den,
měl bych takový dotaz na chovatele andulek, jaký preferujete chov ?? Boxový po páru nebo společný ve voliérách ?? A jaká je nejlešpí kombinace pro společný chov ?? Mohli by být 3 páry ve voliérce 150x100x60 (dxvxš), a chtěl bych odchovávat ?? Díky moc za odpovědi i případné fotky svých andulek nebo jejich obydlí.
nikolas

XXX.XXX.142.65
Pokud je chcete mít jen pro potěchu oka tak je vždy lepší společný chov. Je to zajímavější a zabere to méně místa. Ty rozměry té vaší klece jsou podle mě malé i když by tam 3 páry mohly být. Já mám ale takovou úchylku dávat ptáky do co největších voliér. Když jsem andulky ještě choval tak jsem měl skoro 10 let 3 páry ve voliéře 6x2x2 m a teď tam mám 3 páry agošů. Nesnažte se jak to někteří dělají nacpat do co nejmenší klece co nejvíc ptáků, ale přesně naopak.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.0.0
pokud mate andulky jen pro poteseni bohate staci i na odchov voliera idealni by byly rozmery 2x2x1(dxvxs)pokud se chcete zabyvat chovem pro vystavni ucely je lepsi mit kazdy par zvlast vzdy pred sezonou rozdelit pary do boxu nechat odchovat dva hnizda a vratit zpatky do voliery.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.0.0
do toho vaseho chovneho zarizeni se tri pary vejdou uplne vpohode ale problem muze nastat ve chvili az kazdy par odchova treba pet mladych to uz by tam bylo preandulkovano...do voliery kterou sem vam uvadel se vejde bez problemu pet paru i smladyma.nejlepsi by bylo postavit novou volieru tehle rozmeru a tu stavajici nechat na odstavovani mladych.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.0.0
tak fungovat to bude urcite ale jak sem rikal cim vic odchovu tim mene mista.