Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Mius

5.7.2010 18:47
Mius

XXX.XXX.40.68

Dobrý den.Měla bych zájem o papouška Horského jako domácího mazlíka klec mame velkou prostournou a rozlet po pokoji bude mít normalně celodení již jsme měli jednoho od toho samého chovatele a papouška jsme darovali naší mamince protože si ho velice oblíbila papoušek se uní má velice dobře celý rok jsme čekaly na nové mláďata.Po tom jak jsem si procházela burzu tak byly ceny do 1 000kč ale Chovatel od kterýho chceme papouška koupit tak si o něj říká 1 500 Neni to moc ?Když papoušek neni ani do chovu?

Mius

5.7.2010 18:50
Mius

XXX.XXX.40.68

Ještě jsem zapoměla dodat že papoušek není ručně dokrmován

nikolas

5.7.2010 18:54
nikolas

XXX.XXX.142.65

Za letošní mládě je to moc, cena se pohybuje jak už jste psala kolem 1000 kč. Já bych za něj dal maximálně 1200 kč, ale záleží na dohodě mezi vámi a chovatelem.

5.7.2010 18:56
kakaryk

XXX.XXX.3.4

Podle mně je to dost těch 1500. Zase na druhou stranu si každý chovatel cení své svěřence podle sebe,a když mu to někdo dá proč ne.smajlík

5.7.2010 21:05
2elis

XXX.XXX.167.249

Mius napsal(a):
Dobrý den.Měla bych zájem o papouška Horského jako domácího mazlíka klec mame velkou prostournou a rozlet po pokoji bude mít normalně celodení již jsme měli jednoho od toho samého chovatele a papouška jsme darovali naší mamince protože si ho velice oblíbila papoušek se uní má velice dobře celý rok jsme čekaly na nové mláďata.Po tom jak jsem si procházela burzu tak byly ceny do 1 000kč ale Chovatel od kterýho chceme papouška koupit tak si o něj říká 1 500 Neni to moc ?Když papoušek neni ani do chovu?

Dobrý den,papouška Horského divoké mládě za 1500,- to je dost drahé,já nabízím ručně dokrmené za dobrou cenu,neměla byste v tom skoro žádný rozdíl a pokud ho chcete jako mazlíka,volila bych rozhodně ručně dokrmeného,zrovna mám ještě volná mláďátka,jsou z vlastního chovu,a zatím pár dní stará,takže ještě v budce ale budu je pak odebírat k ručnímu dokrmení,jelikož jsou o ručně dokrmené zájemci.Pokud byste měla též zájem tak se mi ozvěte a řekla bych Vám podrobnosti,mláďátko by mohlo být pro Vás již z této snůšky,fotografii přikládám + zdělím své webové stránky,zde to nebudu raději uvádět,aby mě tu někdo opět nenapadl,že si zde dělám reklamu,to bych tedy nechtěla,lidi jak jsem zde poznala jsou různý,někdy i zlý...
Pokud chcete,nebo máte jakýkoli dotaz,napište mi tedy na 2elis@seznam.cz a já Vám určitě odpovím.
Nebo můj tel.: 608637091
Mějte se hezky a ať pořídíte kdekoli,přeji Vám,abyste z něj měla jen a jen radost,jsou to úžasní papoušci :-)

5.7.2010 21:11
2elis

XXX.XXX.167.249

Teď jsem si všimla,že mám své webovky uvedené v profilu,tak můžete rovnou mrknout :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík