Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.7.2010 15:07
kratochvil

XXX.XXX.8.159

Tak dnes po delší době se nám ukázalo sluníčko a mý papouši se hned vylétli slunit. Neodolal jsem a chvátal pro foťák a zde je pár snímků. No řekněte není to krásný pohled přímo z okna domu. Jakub

31.7.2010 15:24
kratochvil

XXX.XXX.8.159

a poslední...výlety jsou dokončeny loni napodzim a vnitřek na podzim roku 2008 i s většinou papoušků co jsou vidět. Bohužel jedna voliéra je pouze vnitřní a tam mají možnost se slunit jen přes izolační dvojsklo.

31.7.2010 16:54
arnold

XXX.XXX.176.7

Je to opravdu krásný pohled, gratuluju.:-) Už jste sehnal tu samici pap. červenokřídlého jak jste mi psal? To máte 3 samce? Nebo pár a 2 volné samce?

31.7.2010 18:07
kratochvil

XXX.XXX.8.159

arnold napsal(a):
Je to opravdu krásný pohled, gratuluju.:-) Už jste sehnal tu samici pap. červenokřídlého jak jste mi psal? To máte 3 samce? Nebo pár a 2 volné samce?

Zdravím Vás, mám jeden starší pár na jaře sestavený (voliéra úplně vpravo), samice je vevnitř. A ve 3 voliéře z prava mám dva samce 08 a samici místo jednoho stále sháním. Měl jsem ji zamluvenou u jednoho chovatele na Králove Hradecku a on mě napálil nehorázným způsobem, že mi ji už prodal a že to musel být někdo jiný z Táborska kdo si ji tam vyzvedl a že si myslel že jsem to já...a když jsem se ho zeptal zda se i jmenoval stejně jak já, ozvalo se jen ticho...no nehorázné pohádky. Místo toho aby řekl na rovinu, tak si takhle vymýšlel a hlavně ani nedal vědět, něco typu nezlobte se ale já ji musím nechat kamarádovi, prostě nic:-(. Tak ted sháním opět jinou. Jakub

Přidejte reakci

Přidat smajlík