Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.8.2010 12:26
nintendo4

XXX.XXX.81.19

Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli se u nás tato rosela vůbec vyskytuje,měl bych o ni do budoucna zájem,ale nikde v inzerci není k dostánísmajlík,viděl jsem jen asi jednu myslím samici rok 2006?Už si přesně nepamatuju a od té doby nic..:-(proto bych touto cestou uvítal kterékoliv informace..Děkuji..:-)

1.8.2010 12:45
mtc

XXX.XXX.251.62

V našich chovech jsou zastupeny,ale hůř se odchovávaji oproti jiným druhům rosel.Dneska jsem je shodou okolností viděl nabízet na burze v Hodoníně.Cena se pohybuje od 10 000 kč za kus

nikolas

1.8.2010 13:08
nikolas

XXX.XXX.142.65

Není to tak dávno, myslím na jaře tady r. černohlavé byly inzerovány. Taky o nich byl článek v čas. Papoušci. Každopádně je to druh, který bude vždy v menšině oproti záplavě snadno odchovatelných druhů rozel.

1.8.2010 13:37
kratochvil

XXX.XXX.8.159

Také jsem slyšel, že tyto rosely nejsou tak tvrdé a odolné jako ostatní druhy a že nevydrží zimu v nevytápěných zimních ubikacích. Pokud je to pravda, ne každý chovatel má možnost topit celou místnost jednomu až dvoum párům. Mám namysli zejména chovatele co se z tohoto důvodu soustředují na papouchy bez nutnosti topení (proto si myslím,že je také austrálie v našich chovech tak zastoupena). Také časem jednu zděnou a zateplenou ubikaci nechám "teplomilným" papouškům-budu tam topit ale 5párům min. v dnešní době drahých energií. Černohlavé rosely nechovám a blíže jsem se o nich nezajímal, píšu co jsem se doslechl od kolegů chovatelů a prezentuji svůj názor, ale určitě jsou to zajímavý papoušci. Jakub

1.8.2010 15:59
nintendo4

XXX.XXX.81.19

S cenou jsem obeznámen a vytápěnou místnost mám taky,jelikoš topím přez zimu agošům a droboti to by nebyl problém..Ale přesto děkuji za odpovědi..:-)

1.8.2010 16:39
kratochvil

XXX.XXX.8.159

Na cca 5 stránkách je zmínka o resele černohlavé i v publikaci: Rosely a jejich mutace, vyšla ted nedávno (nakladatelství Dona)-zatím jsem neměl čas si o nich přečíst. Tam byste pár informací mohl nalézt. Jakub

1.8.2010 20:46
papy

XXX.XXX.14.22

Dobrý den tady je kontakt na chovatele černohlavých rosel.tel:777666382 jmenuje se Pecha ,nedávno je inzeroval myslím.At se daří

Přidejte reakci

Přidat smajlík