Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.9.2010 22:59
felix59

XXX.XXX.80.4

Dobrý den chtěl bbxch jse zeptat jak dlouho trvá blokace účtů.Mám ho bloklej už 11měsicu,smajlíksmajlík

nikolas

5.9.2010 23:05
nikolas

XXX.XXX.142.65

Jednou to tady admin někomu vysvětloval a mělo by to trvat tuším jen několik týdnů, přesně už si nevzpomínám.. Ale odblokování se prý děje automaticky takže někde se stane chyba a můžete být bloknutý na věky. Zkuste to řešit se správcem těchto stránek.

6.9.2010 08:04
docid

XXX.XXX.172.126

To já jsem bloklí už přes rok. Správce mi psal, at mu pošlu odkaz na příspěvek, kvůli kterému mě zablokova. Po roce dobré ne? a stále jsem se nedočkal. Nedělá to dobré mravy fora. Aby to nedopadlo zachvilku jako na jiném vebu, kde se přispívající rozhodli založit svoje forum na které pak všichni odešli, a veb tet uplě chátrá. A to byl jeden z nejnavštěvovanějších.

18.9.2010 21:28
vaca

XXX.XXX.186.238

mel jsem stejny problem bylo to slozity.

nikolas

18.9.2010 22:01
nikolas

XXX.XXX.142.65

docid napsal(a):
To já jsem bloklí už přes rok. Správce mi psal, at mu pošlu odkaz na příspěvek, kvůli kterému mě zablokova. Po roce dobré ne? a stále jsem se nedočkal. Nedělá to dobré mravy fora. Aby to nedopadlo zachvilku jako na jiném vebu, kde se přispívající rozhodli založit svoje forum na které pak všichni odešli, a veb tet uplě chátrá. A to byl jeden z nejnavštěvovanějších.

No mě se zdá jako by to dopadlo stejně i tady. Chodím sem už několik let každý den a poslední dobou je zřetelné, že se tady výrazně méně diskutuje než tomu bylo dřív což mě dost mrzí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík