nikolas
XXX.XXX.142.65
Jednou to tady admin někomu vysvětloval a mělo by to trvat tuším jen několik týdnů, přesně už si nevzpomínám.. Ale odblokování se prý děje automaticky takže někde se stane chyba a můžete být bloknutý na věky. Zkuste to řešit se správcem těchto stránek.
To já jsem bloklí už přes rok. Správce mi psal, at mu pošlu odkaz na příspěvek, kvůli kterému mě zablokova. Po roce dobré ne? a stále jsem se nedočkal. Nedělá to dobré mravy fora. Aby to nedopadlo zachvilku jako na jiném vebu, kde se přispívající rozhodli založit svoje forum na které pak všichni odešli, a veb tet uplě chátrá. A to byl jeden z nejnavštěvovanějších.
nikolas
XXX.XXX.142.65
docid
napsal(a):
To já jsem bloklí už přes rok. Správce mi psal, at mu pošlu odkaz na příspěvek, kvůli kterému mě zablokova. Po roce dobré ne? a stále jsem se nedočkal. Nedělá to dobré mravy fora. Aby to nedopadlo zachvilku jako na jiném vebu, kde se přispívající rozhodli založit svoje forum na které pak všichni odešli, a veb tet uplě chátrá. A to byl jeden z nejnavštěvovanějších.
No mě se zdá jako by to dopadlo stejně i tady. Chodím sem už několik let každý den a poslední dobou je zřetelné, že se tady výrazně méně diskutuje než tomu bylo dřív což mě dost mrzí.