Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.9.2010 11:43
marketas

XXX.XXX.132.104

potřebovala bych vědět do kolika stupňů můžu nechat andulky venku nebo cca který měsíc mám schovat andulky z venkovní voliéry, doposud byly v bytě, letos v létě jsem jim postavila voliéru na balkóně.
Moc děkuji za odpověď

7.9.2010 13:38
mattes

XXX.XXX.0.0

bohate to staci v listopadu mensi rani mraziky jim nevadi.delal sem to tak kazdy rok cca 15 let nikdy nebyl zadny problem.

7.9.2010 14:06
eden

XXX.XXX.116.151

Pokud máte balkon jako lodžii, tak andulkám pobyt venku do listopadu nevadí. Jinak ve venkovní voliéře jim to nemusí v kolísavých teplotách svědčit. Nevím jak máte andulky dlouho a jak jsou staré. Mladé andulky si zvyknou na změny lépe, u těch starších byste mohla zaznamenat zdravotní problémy. Pokud máte andulky na lodžii, tak je místo kryté nejen ze tří stran, ale ze strany vchodu je ještě mírně zateplené vstupními dveřmi.

9.9.2010 19:59
marketas

XXX.XXX.132.104

díky jsou sice na balkoně, ale balkon není krytý takže to vidím na půlku října, no podle těch teplot ono letos není toho tepla mnoho a myslím, že nějaké extrémní rozdíly teplot nehrozí, mám celkem 6 andulek z toho 2 letošní, 2 z loňského hnízdění a dvě staré kdy nejstarší je samice albina ta má 4,5 roku.

Ještě jeden dotaz:můžu ty letošní andulky nechat na jaro sedět? nebo je to ještě na ně brzo

dík moc

a přeju hodně chovatelských úspěchů

11.9.2010 08:24
jardda

XXX.XXX.213.35

Dobrý den
Andulky bych nechal venku celou zimu, tak to mám já. Voliéra musí být ovšem krytá před větrem a průvanem. Stačí zadělat folií a budu v pohodě. Samozřejmě je nutné upravit stravu (zvýšit podíl olejových semen). Má to obrovskou výhodu, ptáci krásně zapeří a na jaře vpohodě zasednou. www.papousci.wbs.cz JP

Přidejte reakci

Přidat smajlík