zbosace
napsal(a):
Že by svetlomodrá perlová opalína- samička?
mohu také poprosit o určení mutace těchto andulek? jsou to poslední letošní mladé od pár žlutohlavá zelenožlutá opalinová perlová samička + modrý žlutohlavý sameček a vyšly z toho tyto mladé jsou bílé s černým okem a mají žluté hlavičky ocásky trošku i křídla a žlutý nádech po celém těle
songstr
napsal(a):
mohu také poprosit o určení mutace těchto andulek? jsou to poslední letošní mladé od pár žlutohlavá zelenožlutá opalinová perlová samička + modrý žlutohlavý sameček a vyšly z toho tyto mladé jsou bílé s černým okem a mají žluté hlavičky ocásky trošku i křídla a žlutý nádech po celém těle
2
ahoj, rodiče jsou modří žlutohlaví perloví,že? Na tom světle je to dost špatně vidět, ale je to nejspíš modrá dvoufaktorová perla. Tahle kombinace rodičů mi je dává takřka v každém hnízdě. Někdy mají modrý nádech jindy jsou postupem času po přepeření takřka celí smetanoví až žlutí.
Přikládám fotku dvou sourozenců s rodičem
Omlouvám se, nečetla jsem pozorně, že jste uvedl rodiče. V každém případě se setkaly dvě perlové vlohy.
Ještě s modravým nádechem, nevím, zda to na fotce bude vidět
Jistě Vám poradí někdo další
.
Nezkoušela, snažím se nepárovat andulky stejných barev u složitějších kombinací, všeobecně se traduje, že se rodí slabší mláďata. Ani jsem takovou andulku dál do chovu nikdy nepoužila, kapacita je omezená a mě perlová kresba v dobrém slova smyslu díky své dominanci jen trestá
. Pokud to zkusíte, dejte vědět.
máte prvadu také se mi teď urodilo strašně mmoc perlových i když většinou v moc pěkných barvách pro příští sezonu se chci zaměřit na žlutohlavé a žlutolící opalinové v pěkných barvách no uvidíme co se povede každopádně ty 2f perly kdyžtak skusím nechat a uvidíe co z nich vyjde už mám jednu takovou samičku z prvního hnízdění když vylétla byla celá bílá jen se žlutou hlavičkou a ted po přepeření má krásně jasně žlutou havičku a žlutavá pírka po celém těle je moc pěkná