Uživatel s deaktivovaným účtem

mate nekdo zkusenost,koupit ci ne!Dekuji za odpovedi.
kukuk
napsal(a):
nevím, nepřijdou vám zbytečné, když si můžete koupit pletivo v různých šířkách a dýlkách v jednom kuse ?
když mám svařované pletivo které je 1m vysoké a (25 m v ruli) a potřebuji 1,5 výšku tak si radši koupim ty kleště než abych scháněl kdo mi to udělá a jestě si připlatím ty kleště se nestratí a nemusí se čekat
zakin700
napsal(a):
Jsou moc dobré,pan Podstůfka je má za 540 kč.
jsou dobré na ploty-k tomu jsou určeny
,s bodovaným pletivem na voliéry a stavbou jednoduchých a levných klecí to nemá mnoho společného...
HOLT NĚCO JE PRO PTÁČKAŘE A JINÉ CHOVATELE ČEHOKOLIV,A NĚCO NA OPLOCENÍ.Pro zadavatele tématu-ZKUSTE vyrobit klec se všemi detaily ...Možná se ozvou i zastánci oplétání drátem,je to NEJLEVNĚJŠÍ!!!
Což o to,kdo má čas a zkušenosti,za týden 1 menší voliéru zadrátuje
.Osobně jsem projezdil NL,B, i D,než jse sehnal to správný nářadí-cena 60e kleště a 20 kg /20 tis.sponek/-50EURO ZA KILO!!!
Tehdy byl kurz nějakých 30kč/euro,ale i tak nelituji investice-rychlý,pevný,nerezne to a HLAVNĚ V PODSTATĚ LEVNÝ!Dnes se jen usmívám,když někde na návštěvě vidím to oplétání,šponování..
.Výroba klece 100x50x50 -asi 10 minut i s nasříháním pretiva
/el.nůžky/.Výrobců bude asi víc,ceny různé,ale je to super věc,záleží na tvaru hlavy/sponkovací část /aby se dostal člověk tam,kde potřebuje/sestavy klecí,různé napojení,tvarování atd./Proletovačky,karantény,přenosky,hnízda a já nevím co ještě,kdykoliv a levně.
ladinbin
napsal(a):
jsou dobré na ploty-k tomu jsou určeny
,s bodovaným pletivem na voliéry a stavbou jednoduchých a levných klecí to nemá mnoho společného...
HOLT NĚCO JE PRO PTÁČKAŘE A JINÉ CHOVATELE ČEHOKOLIV,A NĚCO NA OPLOCENÍ.Pro zadavatele tématu-ZKUSTE vyrobit klec se všemi detaily ...Možná se ozvou i zastánci oplétání drátem,je to NEJLEVNĚJŠÍ!!!
Což o to,kdo má čas a zkušenosti,za týden 1 menší voliéru zadrátuje
.Osobně jsem projezdil NL,B, i D,než jse sehnal to správný nářadí-cena 60e kleště a 20 kg /20 tis.sponek/-50EURO ZA KILO!!!
Tehdy byl kurz nějakých 30kč/euro,ale i tak nelituji investice-rychlý,pevný,nerezne to a HLAVNĚ V PODSTATĚ LEVNÝ!Dnes se jen usmívám,když někde na návštěvě vidím to oplétání,šponování..
.Výroba klece 100x50x50 -asi 10 minut i s nasříháním pretiva
/el.nůžky/.Výrobců bude asi víc,ceny různé,ale je to super věc,záleží na tvaru hlavy/sponkovací část /aby se dostal člověk tam,kde potřebuje/sestavy klecí,různé napojení,tvarování atd./Proletovačky,karantény,přenosky,hnízda a já nevím co ještě,kdykoliv a levně.
já osobně jsem si stavěl sám klece s výlety a jeden výlet je 3x1,2x2 mám 4 a spoje pletiva jsem drátoval a když má člověk dobrý nápad tak jeto rychlejší než projíždět země co jste psal. Drátoval jsem strop 5x3m příčky 3x2m těch je 5 a přednín stranu 5x2m a drátoval jsem cca 4-5 hodin takže si myslím že asi za 4 hodina nestihnete dojet ani do NL a ješte k těm sponkám je to dobrá věc ale dají ce udělat i doma
když člověk projde např. hornbach tak si u spoj. materiálu najde co potřebuje jenom si to trochu upravý pokud na to má a dokážeto
adam.cizinsky
napsal(a):
já osobně jsem si stavěl sám klece s výlety a jeden výlet je 3x1,2x2 mám 4 a spoje pletiva jsem drátoval a když má člověk dobrý nápad tak jeto rychlejší než projíždět země co jste psal. Drátoval jsem strop 5x3m příčky 3x2m těch je 5 a přednín stranu 5x2m a drátoval jsem cca 4-5 hodin takže si myslím že asi za 4 hodina nestihnete dojet ani do NL a ješte k těm sponkám je to dobrá věc ale dají ce udělat i doma
když člověk projde např. hornbach tak si u spoj. materiálu najde co potřebuje jenom si to trochu upravý pokud na to má a dokážeto
Ano,taky tam prodávají drát,pájku,cín a zinkový spray!!!Vyrobit bodované pletivo*žádný problém!Než zajet na burzu,mám roli hotovou, a SKORO ZADARMO-
.A sponky ohnu ženě přes pletací jehlici,pásky si nastříhám u zpáv na nově,jaký problém?
Každý dokáže mnoho,v různých oborech,ale proč vymýšlet vymyšlené...I LÍHNOUT SE DA JISTĚ DOMA V TROUBĚ,JEN HLÍDAT TEPLOTU A VLHKOST-STAČÍ PRAVIDELNĚ OTVÍRAT DVÍŘKA !
Ale nechme toho,každý jsme zastánce jiné cesty
.Zpět k původní otázce-SPOKOJENOST,SUPER VĚC.P.S- ty svý kleště jsem už nikde neviděl,jen různý napodobeniny,kvalita i cena různá
Ano, já jsem si také kupoval pletivo v roli ale ten drát jsem používal místo sponek - viz. foto není to moc viděl ale ještě se todá