Svorkovaci kleste na pletivo,

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.9.2010 21:23
Uživatel s deaktivovaným účtem

mate nekdo zkusenost,koupit ci ne!Dekuji za odpovedi.

21.9.2010 15:15
zakin700

XXX.XXX.254.243

Jsou moc dobré,pan Podstůfka je má za 540 kč.

21.9.2010 22:49
kukuk

XXX.XXX.16.80

nevím, nepřijdou vám zbytečné, když si můžete koupit pletivo v různých šířkách a dýlkách v jednom kuse ?

22.9.2010 14:21
adam.cizinsky

XXX.XXX.191.21

kukuk napsal(a):
nevím, nepřijdou vám zbytečné, když si můžete koupit pletivo v různých šířkách a dýlkách v jednom kuse ?

když mám svařované pletivo které je 1m vysoké a (25 m v ruli) a potřebuji 1,5 výšku tak si radši koupim ty kleště než abych scháněl kdo mi to udělá a jestě si připlatím ty kleště se nestratí a nemusí se čekat:-)

23.9.2010 23:24
ladinbin

XXX.XXX.3.151

zakin700 napsal(a):
Jsou moc dobré,pan Podstůfka je má za 540 kč.

jsou dobré na plotysmajlík-k tomu jsou určeny:-)),s bodovaným pletivem na voliéry a stavbou jednoduchých a levných klecí to nemá mnoho společného...smajlíkHOLT NĚCO JE PRO PTÁČKAŘE A JINÉ CHOVATELE ČEHOKOLIV,A NĚCO NA OPLOCENÍ.Pro zadavatele tématu-ZKUSTE vyrobit klec se všemi detaily ...Možná se ozvou i zastánci oplétání drátem,je to NEJLEVNĚJŠÍ!!!smajlíkCož o to,kdo má čas a zkušenosti,za týden 1 menší voliéru zadrátujesmajlík.Osobně jsem projezdil NL,B, i D,než jse sehnal to správný nářadí-cena 60e kleště a 20 kg /20 tis.sponek/-50EURO ZA KILO!!!smajlíkTehdy byl kurz nějakých 30kč/euro,ale i tak nelituji investice-rychlý,pevný,nerezne to a HLAVNĚ V PODSTATĚ LEVNÝ!Dnes se jen usmívám,když někde na návštěvě vidím to oplétání,šponování..smajlík.Výroba klece 100x50x50 -asi 10 minut i s nasříháním pretivasmajlík/el.nůžky/.Výrobců bude asi víc,ceny různé,ale je to super věc,záleží na tvaru hlavy/sponkovací část /aby se dostal člověk tam,kde potřebuje/sestavy klecí,různé napojení,tvarování atd./Proletovačky,karantény,přenosky,hnízda a já nevím co ještě,kdykoliv a levně.smajlík

24.9.2010 09:46
zakin700

XXX.XXX.254.134

Co to tu pletete, ty kleště od Podstůfky jsou naprosto skvělé a spony taky. Nikomu tady nechci dělat reklamu, ale je to tak. Pochopitelně je to jen na bodované pletivo, né pletené.

24.9.2010 13:41
adam.cizinsky

XXX.XXX.191.21

ladinbin napsal(a):
jsou dobré na plotysmajlík-k tomu jsou určeny:-)),s bodovaným pletivem na voliéry a stavbou jednoduchých a levných klecí to nemá mnoho společného...smajlíkHOLT NĚCO JE PRO PTÁČKAŘE A JINÉ CHOVATELE ČEHOKOLIV,A NĚCO NA OPLOCENÍ.Pro zadavatele tématu-ZKUSTE vyrobit klec se všemi detaily ...Možná se ozvou i zastánci oplétání drátem,je to NEJLEVNĚJŠÍ!!!smajlíkCož o to,kdo má čas a zkušenosti,za týden 1 menší voliéru zadrátujesmajlík.Osobně jsem projezdil NL,B, i D,než jse sehnal to správný nářadí-cena 60e kleště a 20 kg /20 tis.sponek/-50EURO ZA KILO!!!smajlíkTehdy byl kurz nějakých 30kč/euro,ale i tak nelituji investice-rychlý,pevný,nerezne to a HLAVNĚ V PODSTATĚ LEVNÝ!Dnes se jen usmívám,když někde na návštěvě vidím to oplétání,šponování..smajlík.Výroba klece 100x50x50 -asi 10 minut i s nasříháním pretivasmajlík/el.nůžky/.Výrobců bude asi víc,ceny různé,ale je to super věc,záleží na tvaru hlavy/sponkovací část /aby se dostal člověk tam,kde potřebuje/sestavy klecí,různé napojení,tvarování atd./Proletovačky,karantény,přenosky,hnízda a já nevím co ještě,kdykoliv a levně.smajlík

já osobně jsem si stavěl sám klece s výlety a jeden výlet je 3x1,2x2 mám 4 a spoje pletiva jsem drátoval a když má člověk dobrý nápad tak jeto rychlejší než projíždět země co jste psal. Drátoval jsem strop 5x3m příčky 3x2m těch je 5 a přednín stranu 5x2m a drátoval jsem cca 4-5 hodin takže si myslím že asi za 4 hodina nestihnete dojet ani do NL smajlík a ješte k těm sponkám je to dobrá věc ale dají ce udělat i doma :-) když člověk projde např. hornbach tak si u spoj. materiálu najde co potřebuje jenom si to trochu upravý pokud na to má a dokážeto smajlík

24.9.2010 23:20
ladinbin

XXX.XXX.3.151

adam.cizinsky napsal(a):
já osobně jsem si stavěl sám klece s výlety a jeden výlet je 3x1,2x2 mám 4 a spoje pletiva jsem drátoval a když má člověk dobrý nápad tak jeto rychlejší než projíždět země co jste psal. Drátoval jsem strop 5x3m příčky 3x2m těch je 5 a přednín stranu 5x2m a drátoval jsem cca 4-5 hodin takže si myslím že asi za 4 hodina nestihnete dojet ani do NL smajlík a ješte k těm sponkám je to dobrá věc ale dají ce udělat i doma :-) když člověk projde např. hornbach tak si u spoj. materiálu najde co potřebuje jenom si to trochu upravý pokud na to má a dokážeto smajlík

Ano,taky tam prodávají drát,pájku,cín a zinkový spray!!!Vyrobit bodované pletivo*žádný problém!smajlíkNež zajet na burzu,mám roli hotovou, a SKORO ZADARMO-smajlík.A sponky ohnu ženě přes pletací jehlici,pásky si nastříhám u zpáv na nově,jaký problém?:-)Každý dokáže mnoho,v různých oborech,ale proč vymýšlet vymyšlené...I LÍHNOUT SE DA JISTĚ DOMA V TROUBĚ,JEN HLÍDAT TEPLOTU A VLHKOST-STAČÍ PRAVIDELNĚ OTVÍRAT DVÍŘKA !:-(Ale nechme toho,každý jsme zastánce jiné cesty:-).Zpět k původní otázce-SPOKOJENOST,SUPER VĚC.P.S- ty svý kleště jsem už nikde neviděl,jen různý napodobeniny,kvalita i cena různá:-)

25.9.2010 08:11
adam.cizinsky

XXX.XXX.191.21

Ano, já jsem si také kupoval pletivo v roli ale ten drát jsem používal místo sponek - viz. foto není to moc viděl ale ještě se todá :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík