Vy súkromník, dáte podnet na moderované forum, kde by sa dal prezentovať a propagovať chov malých kurovitých a informácie chcete len pre seba. Pritom je to vtáctvo s velmi zaujmavými životnými prejavmi no večšia časť chobvatelskej verejnosti nemá ani tušenia o čo ide.
Pre ilustráciu a inšpiráciu čo všetko ešte okrem papagájov može pobehovať a poletovať vo volierach. Bielobruchá mutácia prepelice horskej.
zbosace
napsal(a):
Vy súkromník, dáte podnet na moderované forum, kde by sa dal prezentovať a propagovať chov malých kurovitých a informácie chcete len pre seba. Pritom je to vtáctvo s velmi zaujmavými životnými prejavmi no večšia časť chobvatelskej verejnosti nemá ani tušenia o čo ide.
prepáčte, ale tak som to nemyslel, chcem som sa len skontaktovať s nejakým chovateľom, samozrejme info nechcem len pre seba
Tak isto i Vy mňa berte s rezervou, som rád že aspoň niekto oživil tému ktorá tu bola naposledy asi pred rokom. Našiel som ešte foto príbuuzneho druhu C. coromandelica, je trochu zriedkavejší.
Aby téma nezapadlo prachom, tohtoročný odchov viržiniek. Síce len dve ale asi to budú sliepočky, tak zostanú doma.