Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.10.2010 20:09
mála

XXX.XXX.12.65

Dobrý den, prosím o určení mutací těchto andulek které jsou duhové , které ne a které by se spolu měli dát do páru aby měli duhové mladé. Předem díky moc za odpovědi :-)

19.10.2010 21:43
saluki

XXX.XXX.6.82

Dobrý večer, bohužel fotky jsou hodně přesvícené a pro rozeznání stále ještě moc zdálky, takže na první pohled jsem tam žádnou duhovou nenašla. Třeba se vyjádří více chovatelů.

19.10.2010 21:51
songstr

XXX.XXX.83.16

saluki napsal(a):
Dobrý večer, bohužel fotky jsou hodně přesvícené a pro rozeznání stále ještě moc zdálky, takže na první pohled jsem tam žádnou duhovou nenašla. Třeba se vyjádří více chovatelů.

podle mě to jsou bohužel vše barevné perlovésmajlík

20.10.2010 15:27
mála

XXX.XXX.12.65

Díky za odpovědi mohli by jste mi sem prosím k vašim názorům posílat i fotky jak mají vypadat pravé duhovky?

20.10.2010 15:56
saluki

XXX.XXX.38.103

Ahoj, zadejte si zde do vyhledávače duhové andulky, asi před dvěma týdny zde proběhla celkem nepříjemná diskuse na toto téma, najdete tam fotky více chovů i duhových i perlových, jistě pro Vás bude prohlédnutí fora přínosem. Hodně štěstí v chovu. :-)

20.10.2010 23:20
eden

XXX.XXX.98.195

Pokud chce chovat duhové andulky měl byste se věnovat pouze jim. Tříštit zájem o jinou mutaci je pak nevěnovat se ničemu pořádně. Předně při chování duhových andulek musíte vycházet z více takových párů abyste měl co v chovu dále použít. Mít jeden nebo dva páry duhových andulek je jako nemít nic. A pak musíte najít ochotné chovatele, se kterými si budete chov navzájem vyměňovat, abyste neměl je příbuzné páry. I když budete mít jen dva páry, nebudete mít za pár let na čem pokračovat. Andulky samozřejmě stárnou.

21.10.2010 17:33
z jarda

XXX.XXX.139.178

Zdravím,bohužel si taky myslím,že se nejedná o Duhové,ale Perlové...a na přidaném odkaze jsou zmiňované andulky a chci jenom přidat,že když jsem začínal s chovem a dost těžko sháněl Lutino s červeným okem,tak jsem viděl takové Duhové(SR r.80) jako kdyby byli přesně malované všemi barvami a barvy byli přesně od sebe oddělené od ocasu až po hlavu...ale v tom čase mě nezajímali a taky už jsem je víc nikde nevyděl-smajlík smajlík

21.10.2010 19:07
eden

XXX.XXX.103.200

Všechno je věc momentální módy. Já jsem viděla fialové,perlové se žlutýma vlnkama a byly ještě krásnější než duhové. Tak záleží komu se co líbí. Sousta lidí chce nyní duhové, že se o nich hodně mluví, ale zajímavě zbarvené perlové jsou pro oko mnohdy hezčí.

24.10.2010 20:25
saluki

XXX.XXX.6.82

pro zadavatelku: Zajímalo by mne, zda pro Vás bylo pročtení doporučeného tématu nějakým přínosem? Díky za odpověď :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík