Včera mne navštívil kolega chovatel, který bydlí ve stejné obci jako já. Při klábosení s ním jsem náhodou zjistil, že jemu chodí Fauna o jeden den dřív než mně. Nechápu jak je to možné. On mívá tištěnou Faunu k dispozici již ve čtvrtek, zatím co já až v pátek. Tedy pravidelně o jeden celý den později!!! Nechápu jak je to možné. Vždyť bydlíme jen kousek od sebe. Jde tedy vlastně o skoro stejné doručovací místo a oba při tom máme Faunu předplacenou. Docela dost mi to vadí Fauna je především inzetrní časopis, kde je aktuálnost velmi důležitým faktorem.
Zajímá mne jak jste na tom Vy ostatní předplatitelé. Míváte Faunu k dispozici už ve čtvrtek, nebo také až v pátek?
Případně kdy se dá u Vás koupit v trafice?
papek

XXX.XXX.51.88
Vážený pane ,pokud je mi známo tak by Faunu měla rozšiřovat firma Mediaservis.Tu Vaši faunu si prostě ten kdo jí roznáší doma ve čtvrtek přečte a v pátek Vám jí dá.Sám píšete že kamarád jí má ve čtvrtek.Já okamžitě když ji nemám ve čtvrtek volám na bezplatnou linku která je ve Fauně napsaná a hned si vše ujasníme a pro jistotu si to zapíšu do kalendáře abych měl s čim argumentovat. Ono aspon u nás se ti roznašeči dost mění, ale to nás nemusí zajímat to je jejich problém.Já jsem si na ně počkal a hned mě bylo jasno , jednou se zapomělo,podruhé se nechtělo jed s jedním výtiskem tak se to nechalo až na pátek a tak různě.Jak se Vám to ještě stane okamžitě volejte a oni si dají pozor.Přeji hezký den.
Ahoj Zdeňku, i já jsem v minulosti míval problémy s doručováním Fauny. U výše zmiňované agentury pracují při roznášce časopisů jak svědomití pracovníci, tak i různé existence, kterým je to šuma fuk. A takovýho experta jsme měli i u nás. Na základě opakovaných stížností dorazila zástupkyně agentury, na obecním úřadě si ověřila oprávněnost stížností a zmiňovaného vožralu na hodinu propustila. Obratem zaměstnala paní, která si možnosti přivýdělku zřejmě váží, protože od té doby mám Faunu doma pravidelně ve čtvrtek cca v 5,30 hodin ráno. VN
Koukám, že se zde má anketa moc neujala Že by sem chodilo tak málo předplatitelů Fauny?
Asi to bude tím, že tištěné verzi dávají přednost lidé, kteří s počítačem moc nekamarádí
? A naopak, ti kteří mají internet už časopis vlastně nepotřebují.
Přesto děkuji všem zúčastněným za jejich reakce (včetně telefonické přímo od paní Horké).
Asi mi opravdu nezbyde nic jiného, než zítra pozdní doručování na uvedeném čísle reklamovat. U mne totiž nejde o vyjimku, ale o pravidlo a to je na