Tištěná Fauna a termíny jejího doručování - anketa

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.11.2010 19:52
lesk

XXX.XXX.50.142

Včera mne navštívil kolega chovatel, který bydlí ve stejné obci jako já. Při klábosení s ním jsem náhodou zjistil, že jemu chodí Fauna o jeden den dřív než mně. Nechápu jak je to možné. On mívá tištěnou Faunu k dispozici již ve čtvrtek, zatím co já až v pátek. Tedy pravidelně o jeden celý den později!!! Nechápu jak je to možné. Vždyť bydlíme jen kousek od sebe. Jde tedy vlastně o skoro stejné doručovací místo a oba při tom máme Faunu předplacenou. Docela dost mi to vadí:-( Fauna je především inzetrní časopis, kde je aktuálnost velmi důležitým faktorem.
Zajímá mne jak jste na tom Vy ostatní předplatitelé. Míváte Faunu k dispozici už ve čtvrtek, nebo také až v pátek?
Případně kdy se dá u Vás koupit v trafice?

papek

13.11.2010 14:44
papek

XXX.XXX.51.88

Vážený pane ,pokud je mi známo tak by Faunu měla rozšiřovat firma Mediaservis.Tu Vaši faunu si prostě ten kdo jí roznáší doma ve čtvrtek přečte a v pátek Vám jí dá.Sám píšete že kamarád jí má ve čtvrtek.Já okamžitě když ji nemám ve čtvrtek volám na bezplatnou linku která je ve Fauně napsaná a hned si vše ujasníme a pro jistotu si to zapíšu do kalendáře abych měl s čim argumentovat. Ono aspon u nás se ti roznašeči dost mění, ale to nás nemusí zajímat to je jejich problém.Já jsem si na ně počkal a hned mě bylo jasno , jednou se zapomělo,podruhé se nechtělo jed s jedním výtiskem tak se to nechalo až na pátek a tak různě.Jak se Vám to ještě stane okamžitě volejte a oni si dají pozor.Přeji hezký den.

13.11.2010 17:44
loskutakruda

XXX.XXX.111.58

Dobrý večer. U mě tištěná Fauna vždy ve schránce čtvrtek v 6.00 ráno,smajlík

14.11.2010 13:37
novakvladimir

XXX.XXX.218.48

Ahoj Zdeňku, i já jsem v minulosti míval problémy s doručováním Fauny. U výše zmiňované agentury pracují při roznášce časopisů jak svědomití pracovníci, tak i různé existence, kterým je to šuma fuk. A takovýho experta jsme měli i u nás. Na základě opakovaných stížností dorazila zástupkyně agentury, na obecním úřadě si ověřila oprávněnost stížností a zmiňovaného vožralu na hodinu propustila. Obratem zaměstnala paní, která si možnosti přivýdělku zřejmě váží, protože od té doby mám Faunu doma pravidelně ve čtvrtek cca v 5,30 hodin ráno. VN

15.11.2010 00:09
lesk

XXX.XXX.50.142

Koukám, že se zde má anketa moc neujalasmajlík Že by sem chodilo tak málo předplatitelů Fauny? smajlík Asi to bude tím, že tištěné verzi dávají přednost lidé, kteří s počítačem moc nekamarádí smajlík? A naopak, ti kteří mají internet už časopis vlastně nepotřebují.
Přesto děkuji všem zúčastněným za jejich reakce (včetně telefonické přímo od paní Horké):-).
Asi mi opravdu nezbyde nic jiného, než zítra pozdní doručování na uvedeném čísle reklamovat. U mne totiž nejde o vyjimku, ale o pravidlo a to je nasmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík