Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.1.2011 15:03
opalin

XXX.XXX.250.91

Dobry den. Chcel by som zisiti pohlavie mojho alexa maleho. Ma kruzok 2010 ale vyzera starsie aj chovatel hovoril nieco ze ma nieco okolo 1.3 roka a ze nemal kruzok 09 a nechcel aby bol beu kruzka tak mu dal 2010. Prikladam foto. Zda sa mi to na samca. Aj chovatel povedal ze asi samec a aj znamy.

3.1.2011 17:00
opalin

XXX.XXX.250.91

To mi nikto neporadi ?smajlík

3.1.2011 17:36
kunovec

XXX.XXX.148.129

Zdravím to poznáte jestli se na bidle napařuje-roztahuje křídla když ano jeto samec :-)

3.1.2011 17:43
žako

XXX.XXX.248.41

Dobrý den je to na 100 procent sameček a samička se pozná že má pod krkem černý pas a trochu na modrale do světle fijalove barvy. Takže to mate jistě samečka.:-)

3.1.2011 17:43
pyrhura

XXX.XXX.96.73

Ako mohol mať v roku 2009 už krúžok 2010?

3.1.2011 18:20
opalin

XXX.XXX.250.91

Je to odchov jesen 09 takze vtedy boli 2010 uz v predaji. Ako my vysvetlite ze moje mlade zebry maju 11 na krutku ? :D a maju uz asi 1 mesiac. Nemal som doma 2010. Ten pruh na krku ma biely a okolo neho vzadu modre. Da sa to spozorovat aj na fotke. Este nezacal dvorit takze podla toho asi nie. Duhovka je uz sfarbena zobak tmavocerveny spodna cast cierna. Zobak ma dost obyty. Podla toho aj sudim ze ma viac ako rok. V akom veku sa alexandrom malym sa sfarbuje duhovka ? Akej farby mu mam kupit samicu ? Prirodnu ? Za kolko mesiacov bude mat cierny pruh ?

4.1.2011 13:21
opalin

XXX.XXX.250.91

To mi uz nikto neporadi ? Zatial som sa dockal iba jednej odpovede ze 100% samcek ostatny sa pytaju ine veci. Tak vie este niekto poradit ?

4.1.2011 13:21
opalin

XXX.XXX.250.91

To mi uz nikto neporadi ? Zatial som sa dockal iba jednej odpovede ze 100% samcek ostatny sa pytaju ine veci. Tak vie este niekto poradit ?

4.1.2011 14:45
agac

XXX.XXX.118.74

Ty fotky nejsou ideální , nejlépe když se vám ho podaří vyfotit na bidle. J.

4.1.2011 15:11
opalin

XXX.XXX.250.91

To sa mi zrejeme nepodari :D takeho blazna ste este nevideli.

7.1.2011 12:36
opalin

XXX.XXX.250.91

Dobry den. Kedze mi nikto nepovie pohlavie mojho alexa s tychto fotiek tak mam otazku. V akom veku sa alexom malym vyfarbuje duhovka a zobak do cervena ?

7.1.2011 19:18
ondrejs

XXX.XXX.227.247

alex.malé hniezdia februar....marec.....apríl a nie na jesen !!!!! oko1... 2 roky ,vyfarbený 3...4 roky zdravým EX

7.1.2011 20:16
opalin

XXX.XXX.250.91

smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík tak teras som sa pobavil alexandre chovane cez zimu vnutri hniezdia vo februari a este potom koncom jari a koncia s krmenim a vychovov niekedy koncom leta kedy sa uz kruzky na dalsu sezonu kupit daju a chovane celorocne vonku maju len to druhe hniezdenie a ak 1 az 2 roku tak ako vydite na fotkach zobak ma silnocerveny vidno ze pouzivany duhovku sfarbenu a nohy dospeleho vtaka a pri tom ma kruzok 10 tak ako my to vysvetlite ?smajlíksmajlík

7.1.2011 20:48
ondrejs

XXX.XXX.227.247

ked ste tak chytrý tak si odpovedzte len sám a mozete sa zabávat aj tak na 95% reagujete len vysmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

7.1.2011 21:40
opalin

XXX.XXX.250.91

Pretoze normalny chovatelia su asi neaktivny na vasu temu a odpovedaju mi taky doslova degesi ako vy tak sa ani nedivim ze si odpovedam sam. A ked nemate pre mna este nejaku perlicku na ktorej sa posmejem mohli by sme tu temu uzavriet lebo vydno ze mate rozum 12 rocneho decka.

7.1.2011 21:43
opalin

XXX.XXX.250.91

opalin napsal(a):
Pretoze normalny chovatelia su asi neaktivny na vasu temu a odpovedaju mi taky doslova degesi ako vy tak sa ani nedivim ze si odpovedam sam. A ked nemate pre mna este nejaku perlicku na ktorej sa posmejem mohli by sme tu temu uzavriet lebo vydno ze mate rozum 12 rocneho decka.

Prepacte za prehnanu reakciu ale som nastvany lebo kazdy aj zo znamych chovatelov bol husty ze mi povie pohlavie a uz mi nevedia ani vek povedat ale chovatel od ktoreho som ho kupoval spominal nieco o kruzkoch. Este raz sa ospravedlnujem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík