Je to dlouho co jsem slíbil někomu na nemoderce fotky mího amater-narychlo-kamerovýho sistemu. Nevím tip kamery, je na fotce. Kábl dlouhý ćca 15m. Káblů mám domů nataženných víc, pro budoucí připojení více kamer. Napájení, tedy trafo mám u televize, zastrčením zo zásuvky aktivuji napájení kamery. První fotka- pohled na televizi. Není nic lepšího než poránu při snídani pozorovat aktivní papoušci.
trafo u televize. Napájel jsem z něj dvě kamery. Kamery mají malí odběr, klidně by zvládly 4, ale při nočním přisvětlení nevim nevim.
ještě se podělím o jednu pikanterii. Jako ornitolog se někdy potřebuji nenásilně a tak trochu inkognito, nahlédnout do dutiny, ale i nor. K tomu si slouší tento patent. Vyfotil jsem s nočním přisvětlením hledáček. Kameru jsem měl natočenou na topení. Fotákem se to nedá moc dobře vyfotit. V praxi- kameru připevním na silný hliníkový drát. Poté natvaruji a nestačim se divit
foto hledáčku, po nahlédnutí okem velice kontrastní obraz s rozeznáním počtu týdeních kuních mládat