Skuste určit pohlaví jen pro zajímavost pujdu na Endoskop ale ze zvědavosti.Všem Děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravím,podle mě jsou to dva samci.
Uživatel s deaktivovaným účtem

2 samci
semesik

XXX.XXX.104.122
Žaci na foto. 99% 2samci.. _ Myslím teda jsem.. Cogito ergo sum.. řekl René Descartes _
Jaroslav je odborník,tu je Kolev Osobne a žakov mám doma a nie sú už na predaj,majú aj Dna je to 1,1.Tamtí nie sú moji,alebo od Koleva.V žakoch sa vôbec nevyznáte,mojími rukami prešlo dosť žakov aj teraz mám 14 chovných párov.Čo taký mudrlant ako nemam@atd radi,
nevie kde je sever a zato žakov nema,ako je aj jeho mail.!.
fantik
napsal(a):
Jaroslav je odborník,tu je Kolev Osobne a žakov mám doma a nie sú už na predaj,majú aj Dna je to 1,1.Tamtí nie sú moji,alebo od Koleva.V žakoch sa vôbec nevyznáte,mojími rukami prešlo dosť žakov aj teraz mám 14 chovných párov.Čo taký mudrlant ako nemam@atd radi,
nevie kde je sever a zato žakov nema,ako je aj jeho mail.!.
A co vám říká burza Nitra. Když si tam pro ně dojel nejmenovaný pán, nabízel jste samice, on poznal samce a řekl jste mu, co kdyby to vyšlo. Nevzpomínáte si na to.
Netárajte hlúposti,pán ktorý prišiel nedodržal termín stretnutia ráno 6 hodín a samicu som predal a na druhého žaka som mu povedal že je to samec ,a on bol potom naštvaný že som mu samicu nepodržal,chcel pôvodne dve,ale po špatných skúsenostiach som nečakal a samicu inému záujemcovi predal.O nejakých rečiach ,čo keby to vyšlo netárajte,samcov predám tiež bez problémov .Pritom dotyčný bol drzý a povedal,že mám isť do prdele,ak ho stretnem asi mu dám po hube a bude pokoj.