Prvý krát v živote som videl Papagájov červenobruchých naretských (Psephotus haematogaster narethae) Fotku bohužiaľ nemám.
Dobrý den, také jsme tam byli a bylo to super.Za rok jedeme znovu!Koupili jsme co jsme potřebovali.Ty naretské jsem viděl a ptal jsem se na cenu.Chtěl 400 euro za ty dva jestli jsem ho dobře pochopil.Krásní kanáři...Kupoval jste si něco od Holwegu?Bylo tam všechno zboží o třetinu levnější.Příště si tam koupím vše na rok u ušetřím dost peněz!Co jste přivezli vy?
papy
napsal(a):
Dobrý den, také jsme tam byli a bylo to super.Za rok jedeme znovu!Koupili jsme co jsme potřebovali.Ty naretské jsem viděl a ptal jsem se na cenu.Chtěl 400 euro za ty dva jestli jsem ho dobře pochopil.Krásní kanáři...Kupoval jste si něco od Holwegu?Bylo tam všechno zboží o třetinu levnější.Příště si tam koupím vše na rok u ušetřím dost peněz!Co jste přivezli vy?
Samice neofém tyrkysových a modrohlavých,samca forpusa.
Dobrý den vy také tedy chováte neofemy?Já jsem tam koupil 3 modré, snad samice za 40 euro kus.Byli tam pěkní ptáci a viděl jste ty ptákyvelikosti zebřiček a měli tak 30 cm dlouhý ocas?Chovatelům těchto ptáků se omluvám za neznalost, ale viděl jsm je poprvé v životě.Nejprve jsem si myslel, že jsem se přehlédl, ale ne.Bylo to úchvatné.Také jsme tam nakoupily neofemy.Já snad 0,3 modré modrhlavé a kolega 1,1modré modrohlavé , samici tyrksovou luxusní přírodní a krásný pár tyrkysových citrone!Samec žlutý citrone a samice zelená krásně žlutá štěpitelná na citrone.Takové u nás nemáte šanci sehnat!Co máte za neofemy?Díky nashle
Velek

XXX.XXX.224.9
zakin700
napsal(a):
Dobrý den. Sháním samici amazoňana modročelého- xanthopteryx, tak 3 až 4 letou. Bylo tam něco takového v nabídce? Nemohl jsem jet.
Amazoňanů (jižních) tam bylo dost na výběr.
Mně tam zaujala mutace rozel žlutohlavých lutino (ještě jsem tuto mutaci neviděl a to tam jezdím pravidelně),Ještě,že to mám tak blízko už teď se těším na březnovou burzu.
Jak budu mít čas tak sem nějaké to foto dám.