lllll
napsal(a):
Dobrý den,chtěl bych se zeptat na kvalitu burzy 4 neděle.Vjaké kvalitě je výkup ptactva a návštěvnost?Druhou neděli jsem nemohl,tak chci navštívit tu čtvrtou,ale ještě jsem na ní nebyl.Děkuji za slušné odpovědi Luboš.
Záleží na mnoha věcech. Pokud to máte daleko, tak budete pravděpodobně zklamaný. Nevím jak je to s výkupem, protože ho prakticky vůbec nevyužívám. Pokud budete chtít kupovat krmení od svých zaručených zdrojů, tak budete asi taky zklamaný. Je lepší zavolat zda prodejce krmiv pojede na burzu, protože ne všichni prodejci krmiv 4 burzu navšťěvují a ti co ji přecijen navštěvují, tak z vlastní zkušenosti neberou všechny produkty, pouze jen ty po kterých je největší poptávka. Co se týká občerstvení, tak je zajištěno a co se týká prodeje ptáků, tak pokud hodláte prodávat, tak je zde větší pravděpodobnost, že prodáte, protože je zde omezenější výběr a proto větší šance prodat.
Přesnou návštěvnost Vám nepovím, ale dala by se odhadovat tak na poloviční než je v druhou neděli. Pokud nemáte rád tlačenice, tak určitě doporučuji. Mě třeba vadí že druhou neděli prakticky kdykoliv když dojedu, tak nechytnu žádné místo na stole, kde bych si mohl položit přenosku a to v kteroukoliv ranní dobu. Protože než se člověk dostane dovnitř (autem)po otevření bran, tak jsou stoli všechny zaplněny přepravkami, nebo těmi co hlídají známému místo. Toto čtvrtou neděli nehrozí.
Pro pořadatele bych rád vzkázal, že čím více sleduji, že každou burzu ubývá množství odkládacího místa pro přepravky. Chtělo by to začít nějak řešit.
no já tam nebyla ,ale podle toho co se zatím napsalo,tak mám strach tam 4.jezdit,ikdyž mě láká míň lidí,nemám to zrovna za rohem, a ta 2.mi dává jistotu,že seženu co potřebuju,navíc mám ráda ten šrumec,plno věcí na dívání a letos budu kupovat i nějakou drůbež a možná králíka a nevím jakej je 4 výběr ,ta 2 druhá má jen nevýhodu to parkování,ale pojedu v březnu hodně brzo,tak snad chytím fleka,škoda že to mám daleko,ráda bych tu 4 zkusila,třeba bych byla překvapena
Dobrý večer.
Asi Vás zklamu. I když virazíte dříve nic tím nezískáte. Já jednou měl více ptáků k prodeji a tak jsem si řekl, že musím vyrazit dřív, abych byl na hale mezi prvníma a obsadil si slušné místo k prodávání. Burza se otevírá v 5 hodin a mi tam byli již ve 4:30 hod. Zajímavé na tom všem bylo, že jsme stáli ve frontě na stejném místě, jako kdyby jsme dojeli v 5:15hod, takže výsledek byl stejný.
No já byl jednou na 4.a to ve velice silném měsíci jak píše kolega nade mnou(září),a byl jsem velice zklamán..Jediné čeho bylo na výběr tak krmiva,jinak bída ani pletivo tam nebylo..Prostě pokud to máte víc jak 30km rozhodně nedoporučuji..Jo a abych jen nepomlouval tak parkovaní a místa na stole spousta...