Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.3.2011 18:32
krokodyl2

XXX.XXX.90.53

muze se u andulek rozmnozovat samec s dcerou nebo samice se synem bez nejakych nasledku aby nebyly postizene smi se to nebo ne a zkousel jste to nekdo???

13.3.2011 21:20
milošditrich

XXX.XXX.182.49

krokodyl2 napsal(a):
muze se u andulek rozmnozovat samec s dcerou nebo samice se synem bez nejakych nasledku aby nebyly postizene smi se to nebo ne a zkousel jste to nekdo???

já bych to nedělal ale na 2 stranu když chceš nějaky znak zachovat tak to někteří chovatele dělaji ( přibuzenské pařeni tak nějak se to jmenuje) a doporučujou 3 generace a přidat novou krev samce i samici

14.3.2011 21:37
secretfranta

XXX.XXX.6.140

Dobrý den, já sem to teda doma nezkoušel, ale z loňských odchovů se mi letos spárovali sourozenci, kteří jsou krásně fialový, tak je nechám hnízdit a uvidím co to udělá, ale jde mi jen o tu barvu, nicméně jeden můj kolega to zkoušel a výsledek? Všechna mláďata měla pokřivené nohy... tak nevím.

15.3.2011 19:07
milošditrich

XXX.XXX.182.49

secretfranta napsal(a):
Dobrý den, já sem to teda doma nezkoušel, ale z loňských odchovů se mi letos spárovali sourozenci, kteří jsou krásně fialový, tak je nechám hnízdit a uvidím co to udělá, ale jde mi jen o tu barvu, nicméně jeden můj kolega to zkoušel a výsledek? Všechna mláďata měla pokřivené nohy... tak nevím.

proto raději počkat na skušený rady nebo napsat panu Landrgott: landrgotti@seznam.czv ten chova andulky a mohl by ti poradit

Přidejte reakci

Přidat smajlík