lb90
XXX.XXX.139.199
prosim o radu ake rozmery by malo mat chovne zariadenie na chov kanarov???? ak niekto ma nafotene chovne boxy s pouzitim prednych kovovych mriezok nech to sem vlozi Dakujem Skaličan
lb90
XXX.XXX.139.199
Uživatel s deaktivovaným účtem
Přikládám foto klecí pro kanáry. Délka klecí je 72 cm, po vytažení dělící přepážky používám jako proletovačku. Klece s vínovým šuplíkem mají dvě krmítka a koupelničku. Klece s šedým šuplíkem mají tři krmítka a bez koupelničky. Nejlepší by byla kombinace obojího. Při odchovu je potřeba co nejvíce krmítek, misku s vodou dávám do klecí jen na vykoupání obden. Při odstavu mláďat dávám krmení do misek na dně klece. Na dno šuplíků dávám dřevěné pelety.
lb90
XXX.XXX.167.14
dakujem za foto
mohol by ste mi poslat este viac???
ja mam 9 parov ale chcel by som tak do 35 parov!!!! a chcem si spravit celu jednu stenu v dolnej izbe len na klietky pre kanarov
akych chovate kanarov??
Dobrý den,
je mi trapné ze sebe dělat úplně pitomce a obcházet co se tu údajně dělat nemá a stejně se dělá, tedy vkládat odkazy. Jinak si však rady nevím. Na Vámi vloženém obrázku je klec o níž se dozvíte víc, když si kliknete na stránky, jejichž adresu najdete na mém profilu. Druhá věc je, že stále platí a platit bude, to co jsem tu už nedávno nějak zmínil s odkazem na téma o „rozumné ceně", tedy, že pokud budete chtít mít klece nejen líbivé ale i funkční z pohledu pro chov, nepodaří se Vám je sehnat ani doma vyrobit za cenu nějak výrazně přijatelnější kapse než o níž jste asi byl informován tam, kde jste sehnal i vložený obrázek. Pokud mi napíšete osobně, mohu Vám sdělit užitečný odkaz na obsáhlou diskusi o funkčnosti klecí, vhodného i nevhodného příslušenství apod.
lb90
XXX.XXX.167.14
redpoll
napsal(a):
Dobrý den,
je mi trapné ze sebe dělat úplně pitomce a obcházet co se tu údajně dělat nemá a stejně se dělá, tedy vkládat odkazy. Jinak si však rady nevím. Na Vámi vloženém obrázku je klec o níž se dozvíte víc, když si kliknete na stránky, jejichž adresu najdete na mém profilu. Druhá věc je, že stále platí a platit bude, to co jsem tu už nedávno nějak zmínil s odkazem na téma o „rozumné ceně", tedy, že pokud budete chtít mít klece nejen líbivé ale i funkční z pohledu pro chov, nepodaří se Vám je sehnat ani doma vyrobit za cenu nějak výrazně přijatelnější kapse než o níž jste asi byl informován tam, kde jste sehnal i vložený obrázek. Pokud mi napíšete osobně, mohu Vám sdělit užitečný odkaz na obsáhlou diskusi o funkčnosti klecí, vhodného i nevhodného příslušenství apod.
poznam vase klietky!!!! aj som uz nad nimi premyslal ale nema mi ist kto pre ne!!! a aj tak su pre mna dost drahe! su naozaj pekne aj funkcne!!! len pre mna drahe
napiste mi vas email osobny aby ste mi obratom mojej spravy mohol napisat ten odkaz na vybavu a tak
dakujem Skaličan
Dobrý den
já jsem již jednou vložil odkaz , opakování je matka moudrosti tak www.zebrickyptaci.jsemin.cz na stránkách je pár fotek od různých chovatelů a klece mají na kanáry 40x40x35 a hnízdí tam pára. Více na najdete tam.
Chovu zdar Mak
lb90
XXX.XXX.129.168
a este by som sa chcel spytat aky pripravok alebo co pouzivate ako prvu pomoc pri zraneni kanarov alebo aj inych vtakov mast zasyp alebo sprej?????
napriklad ked si vtak porani nohu na pletive a krvaca mu
dakujem A.S.