Mutace kakariků červenočelých

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.4.2011 21:43
kubrt

XXX.XXX.176.214

Dobrý den zajímám se o nové mutace kakariků, ale na burzách jsou k vidění pouze běžné mutace jako např. skořicová, lutino, nebo straka, rád bych se zeptal jestli má někdo z českých nebo slovenských chovatelů ve svém chovu např. takové jako na fotkách stažených s internetu. Děkuji za případné vložení dalších s popisem o jakou mutaci se jedná. Na první fotce je opalinová mutace.

18.4.2011 21:50
kubrt

XXX.XXX.176.214

a na konec moje samička ke které sháním protějšek.

19.4.2011 07:56
zbosace

XXX.XXX.101.248

No s tou modrou ste to prehnal. Stránky z ktorých ste to prevzal to uvádzajú len ako možnosť, ako by, keby... Ak máte potvrdenú existenciu modrej muitácie bolo by dobré uviesť zdroj. Nejaké náznaky modrej u kk.čč. boli publikované, ale či je to mutačná zmena alebo degenerácia spôsobená zdravotným stavom ďalej nebolo rozvedené. Takže modrá z največšou pravdepodobnosťou ešte nie. Ale všetko je možné a možno dnes sa niekto pochváli čerstvou fotografiou. Ale tému ste založili zaujmavú a dúfam že sa niekto z nejakou novinkou pochváli.

19.4.2011 10:41
zbosace

XXX.XXX.101.248

Mám pochybnosti o tom že tento vták je mutačný. Existuje aj viac podobných obrázkov? Nepustí ma to na tieto stránky. Nechcem špekulovať ale nie je ten vták len nafarbený? Trebárs silným roztokom cholesolu?

19.4.2011 16:23
kubrt

XXX.XXX.176.214

Máte pravdu je to upravená fotka, mrknul jsem na odkaz a moje počáteční nadšení se rázem rozplynulo, omlouvám se a děkuji za upozornění.

Přidejte reakci

Přidat smajlík