Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.4.2011 22:05
dejvikaspy

XXX.XXX.248.245

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat jaké máte zkušenosti krmením jak pro malé tak pro velké papoušky?Je dobré třeba míchat jádro s granulovaným krmivem,nebo je lepší jen jádro?Vaječnou míchanici dávám 2x denně téměř po celý rok a také zelené krmení.Je nutné dávat naklíčené krmení každý den při odchvech a jak je to s ovocem a zeleninou?S krmení granulí a naklíčeného krmení nemám moc zkušeností,budu rád za všechny rady.Ještě by mě zajímalo při jakých teplotách chováte eklektuse v zimě....Předem děkuji za odpovědi.

nikolas

18.4.2011 23:15
nikolas

XXX.XXX.204.8

Můj způsob krmení je následující - máčeným a klíčeným krmím celý rok, jen u mnichů kteří jsou v zimě venku tak při mrazech suchým. Vaječnou míchanici dávám při odchovu každý den a mimo odchov jednou za týden až 14 dní. Zelené každý den pokud je k dispozici. Teď dávám zeleninovou směs co se prodává v obchodech dokud nebudu mít vlastní hrášek, po tom se můžou utlouct. Přes léto taky třešně, meruňky a později černý bez. Jako pochoutku dávám i nedozrálá semena pampelišky nebo i květy. A také květy akátu, ty položím na strop a za chvíli je po nich.
Mimo mnichů mám alexandry rudohlavé a vousaté.

19.4.2011 19:11
smidla

XXX.XXX.113.128

dejvikaspy napsal(a):
Dobrý den,chtěl jsem se zeptat jaké máte zkušenosti krmením jak pro malé tak pro velké papoušky?Je dobré třeba míchat jádro s granulovaným krmivem,nebo je lepší jen jádro?Vaječnou míchanici dávám 2x denně téměř po celý rok a také zelené krmení.Je nutné dávat naklíčené krmení každý den při odchvech a jak je to s ovocem a zeleninou?S krmení granulí a naklíčeného krmení nemám moc zkušeností,budu rád za všechny rady.Ještě by mě zajímalo při jakých teplotách chováte eklektuse v zimě....Předem děkuji za odpovědi.

Dobry den,
ja sve senegalce krmim smesi zrni v jedne misce, granulemi africky special ve druhe misce a klicenym ve treti misce. Kliceny se strida s ovocem a zeleninou, pokud je kliceny, dostavani mrkvu nebo jablko do mrizky.
S pozdravem Smidla
smidla@smidla.eu

19.4.2011 21:08
dejvikaspy

XXX.XXX.248.245

Děkuji za odpovědi,ještě se chci zeptat jak klíčíte?Máte nějaký patent aby se krmení při klíčení nekazilo a neplesnivělo.
S pozdravem David Kašpar..

Přidejte reakci

Přidat smajlík