Mladé korely u andulky

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.5.2011 21:23
paraji

XXX.XXX.217.151

Zdravím,

mám pár bielohlavých koriel,ktoré prvým rokom hniezdia.Je to veľmi harmonizujúci pár.Mali 6 oplodnených vajec.Sedeli asi od druhého vajca,takže najskôr sa vyliahli dve mladé a potom obdeň postupne ďalšie.Keď sa malo vyliahnuť piate mladé, tak som našiel len škrupinu a mláďa nikde.Neskôr som si všimol, že aj štvrté mláďa korely trochu zanedbávajú a zaostáva za prvými troma.Keďže sa to nelepšilo tak som ho aj so šiestym ešte nevyliahnutým mláďaťom dal pod andulku,ktorá sedela na čistých vajciach.Tá sa ho zatiaľ bez problémov ujala a do dvoch hodín sa vyliahlo aj posledné mláďa.Ak by sa andulky o korely starali, mám ich po čase (cca 2 týždne) vrátiť korelám keď už nebude medzi mladými tak veľký rozdiel?Marián

1.5.2011 21:46
ptáčci

XXX.XXX.80.103

TENHLE PŘÍPAD NASTAL I U MÍCH KOREL DAL JSEM MLADÉ POD ANDULE ALE VYDRŽELI 14 DNÍ A POTOM UHYNULI.STRAVU DOSTÁVALI PESTROU , ALE POŘÁD ŽADONILI O DALŠÍ , MOŽNÁ SKUSIT PŘIKRMOVAT.PŘEJI HODNĚ USPĚCHU.

2.5.2011 11:28
vydrýsek

XXX.XXX.2.100

Já korelky taky zkoušel dávat pod andule, ale nemá to cenu. Jeden chovatel mi řekl, že andulky mají úplně jinej způsob krmení, proto je andulky do dospělosti nevyvedou

Přidejte reakci

Přidat smajlík