Mladé korely u andulky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.5.2011 21:23
paraji

XXX.XXX.217.151

Zdravím,

mám pár bielohlavých koriel,ktoré prvým rokom hniezdia.Je to veľmi harmonizujúci pár.Mali 6 oplodnených vajec.Sedeli asi od druhého vajca,takže najskôr sa vyliahli dve mladé a potom obdeň postupne ďalšie.Keď sa malo vyliahnuť piate mladé, tak som našiel len škrupinu a mláďa nikde.Neskôr som si všimol, že aj štvrté mláďa korely trochu zanedbávajú a zaostáva za prvými troma.Keďže sa to nelepšilo tak som ho aj so šiestym ešte nevyliahnutým mláďaťom dal pod andulku,ktorá sedela na čistých vajciach.Tá sa ho zatiaľ bez problémov ujala a do dvoch hodín sa vyliahlo aj posledné mláďa.Ak by sa andulky o korely starali, mám ich po čase (cca 2 týždne) vrátiť korelám keď už nebude medzi mladými tak veľký rozdiel?Marián

1.5.2011 21:46
ptáčci

XXX.XXX.80.103

TENHLE PŘÍPAD NASTAL I U MÍCH KOREL DAL JSEM MLADÉ POD ANDULE ALE VYDRŽELI 14 DNÍ A POTOM UHYNULI.STRAVU DOSTÁVALI PESTROU , ALE POŘÁD ŽADONILI O DALŠÍ , MOŽNÁ SKUSIT PŘIKRMOVAT.PŘEJI HODNĚ USPĚCHU.

2.5.2011 11:28
vydrýsek

XXX.XXX.2.100

Já korelky taky zkoušel dávat pod andule, ale nemá to cenu. Jeden chovatel mi řekl, že andulky mají úplně jinej způsob krmení, proto je andulky do dospělosti nevyvedou :-(

Přidejte reakci

Přidat smajlík