Mládě Alexandra Malého v budce od krve

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.5.2011 22:13
Ramz

XXX.XXX.60.70

Dobrý den,máte někdo zkušenosti s tím že měsíční mládě (které má ještě 3 sourozence)je od krve??Nemá poranění na kůži,vypadá to že to teče jakoby z rozvíjejícího se peří,je to možné?Mládě je od krve docela dost?Co s tím?prosím o rychlou radu.smajlík

2.5.2011 22:13
Ramz

XXX.XXX.60.70

Ještě dodám že ostatní mládata jsou v pořádku...

2.5.2011 22:49
fylip

XXX.XXX.80.34

Dobrý večer,

Mi se loni při prvním hnízdění alexandrů malých porvali rodiče. V budce byli dvě měsíční mláďata. Samec byl v dost špatném stavu. Téměř přišel o oko a o nohu. Musel jsem ho odchytit z voliery a ošetřovat. Rány jsem mazal opthalmoseptonexem a do týdne se o hodně zlepšili. Nevím, jak by tato mast zabrala na holou kůži mláďete. Má nějaké viditelné rány? Nemohli ho takto napadnout rodiče? Pokud je poraněný, tak doporučuju, aby jste ho dokrmil ručně., protože je možnost, že ho rodiče nebudou krmit, každopádně toto kontrolujte, ale počkejte ještě, jak se vyjádří ostatní. Hodně štěstí.

2.5.2011 22:58
Ramz

XXX.XXX.60.70

Právě že mládě žádné poranění nemá c,je čilé chová se normálně na kůži nemá žádnou ránu,rodiče jsou v pořádku i ostatní mládata jsou ok...jen to jedno,jak mu rostou a rozvíjejí se brky tak vypadá že krvácí z nich nebo jestli je možné že by se škubalo samo??Nejvíce od krve je na voleti a na zádech,krev tam zasychá a tím pádem když ji odloupnu tak utrhnu i brka..nechci aby zůstalo oškubané..přemýšlím o tom že bude asi lepší ho vzít domů krev rozmočit vatičkou a ručně dokrmit...?smajlík

3.5.2011 10:20
Ramz

XXX.XXX.60.70

Tak mládě bohužel do rána v budce uhynulo...je mi to záhadou...proč vlastně..když zranění jako takové nemělo...smajlíksmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík