Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.5.2011 17:27
kikisvítilová

XXX.XXX.57.98

UŽ NEVÍM KDE MAM HLEDAT VYYCERPALA JSEM UZ VSECHNY MOZNOST KDE SE DA HLEDAT
PROSIM O RADU jak daleko muze uletet papousek z klece kdyz není statný letec,(teda je kdyz bylo slusne pocasi tak jsem dala žakovi kširy a šli jsme na prochazku křece cca 0,9 km a kdyz sme sed vratili dom z prochazky tak sem ho dala jeste do venkovní klece a kdyz byla vecer zima tak sem ho uklidila do domací klece.)

Předem děkuji moc za Vaše názory a návrhy. k.s.

5.5.2011 17:55
fylip

XXX.XXX.80.34

Dobrý den,

Už jste tady dotaz jednou měla. Toto Vám nikdo nařekne. Mi nedávno uletěl senegalec a to by jste se divila, jak létal. V posledních dnech byly také mrazy, takže pokud nebyl nějak extremně zvyklý a to pravděpodobn žako nebyl, tak bych mu asi taky nedával moc šancí, ale mohl ho už někdo chytit.

5.5.2011 18:06
babicka

XXX.XXX.221.190

kikisvítilová napsal(a):
UŽ NEVÍM KDE MAM HLEDAT VYYCERPALA JSEM UZ VSECHNY MOZNOST KDE SE DA HLEDAT
PROSIM O RADU jak daleko muze uletet papousek z klece kdyz není statný letec,(teda je kdyz bylo slusne pocasi tak jsem dala žakovi kširy a šli jsme na prochazku křece cca 0,9 km a kdyz sme sed vratili dom z prochazky tak sem ho dala jeste do venkovní klece a kdyz byla vecer zima tak sem ho uklidila do domací klece.)

Předem děkuji moc za Vaše názory a návrhy. k.s.

Jak Vám mohl uletět když mněl kšíry?smajlík

5.5.2011 18:15
kikisvítilová

XXX.XXX.57.98

babicka napsal(a):
Jak Vám mohl uletět když mněl kšíry?smajlík

kšíry měl jenom občas teda spíše do té doby než si je překousal. byl jednou v kleci se kširama jenom na chvilku a našpípnul ty kširy a pak kdyz ste za ty kšíry zatahla tak vám praskkly) potom a nejak za 14 dní sem ho dala do klece do venkoví a neco delam na zahrade sem ohnuta a nevidim na nej a pak najednou slysim cvaknout dvirka od klece a žako tam uz neni .

5.5.2011 19:32
babicka

XXX.XXX.221.190

kikisvítilová napsal(a):
kšíry měl jenom občas teda spíše do té doby než si je překousal. byl jednou v kleci se kširama jenom na chvilku a našpípnul ty kširy a pak kdyz ste za ty kšíry zatahla tak vám praskkly) potom a nejak za 14 dní sem ho dala do klece do venkoví a neco delam na zahrade sem ohnuta a nevidim na nej a pak najednou slysim cvaknout dvirka od klece a žako tam uz neni .

Mám taky žaka,a moje skušenost je že je velice šikovný a umí si sám otevřít klec.Mám ji zapespečenou tak aby ji neotevřel.A také je jasné když mu necháte kšíry v kleci tak je přeštípe.Kšíry jsou taková pojistka venku aby neuletěl

2.6.2011 07:14
lea79

XXX.XXX.102.10

POZOR !!! Moravská Třebová a okolí !! Uletěl mi papoušek roční ručně dokrmený ochočený.V případě nálezu vysoká odměna!i víc než v hodnotě papouška je to člen rodiny!ozývá se hlasitým křikem je oranžovo žlutý s zelenými kridly.volejte na 773511901.777250530 dekuji. Lea Kyslingerová smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík