Tak sezona konečně začíná, první letošní kuřata tentokrát bažanta vietnamského.
Ahoj Mílo, gratuluju k prvním letošním chlupáčkům. Také mám už asi týden 6 kuřátek. Sice jsou to jen bažanti zlatí a diamantoví, ale k mé radosti to stačí. Na snímku je sedící slípka satyra. Upletl jsem pro ni krásný koš z proutí, ale ona si vybrala tento provizorní minikošíček. Sedí v něm sice poctivě, ale vejce budou asi čistá. Mám teprve loňský pár.
Zdravím Zdeňku a přeji mnoho zdaru. Slípka krásně sedí a když nebudou letos tak napřezrok jistě. Jak se daří tvým hmyzákům a turakům? Já přidám ještě mou srdeční záležitost předevčírem vylíhnuté diamantové.
Ahoj Zdeňku a Zdeňku :). Také já se přidám do diskuse. Ikdyž zatím ne s fotografií. Odpoledne ji snad udělám a přidám Vidím, že odchováváš temminky pod chůvou. Od kolika párů to jsou mláďata? Mě letos satyrka vyseděla jedno kuře ze tří vajec. To krásně poctivě vodí. Zatím mi však každý rok pěkně drásá nervy, protože místo 31 dnů uváděných v literatuře moje slípka sedí 34 a 35 dnů. U b.pavích jsem pak na tom stejně jako Zdenda Druhý, také mladý pár, takže věřím, že až na přes rok. Adam
Mám radosť keď vidím takéto unikátne fotky a prajem vám aby ste ich potom odfotili aj zaperené. Škoda že mám obmedzené priestorové možnosti a môžem mať len niečo do velkosti arborofil. Ale zato mám radosť že mi sadla sliepočka čukara na 12 vajičkach v budke po mnichoch ktorú som len tak položil na zem že ju vyhodím a ona do nej začala znášať. Takže gratulujem páni a držím palce.
bouda
napsal(a):
Ahoj Zdeňku a Zdeňku :). Také já se přidám do diskuse. Ikdyž zatím ne s fotografií. Odpoledne ji snad udělám a přidám Vidím, že odchováváš temminky pod chůvou. Od kolika párů to jsou mláďata? Mě letos satyrka vyseděla jedno kuře ze tří vajec. To krásně poctivě vodí. Zatím mi však každý rok pěkně drásá nervy, protože místo 31 dnů uváděných v literatuře moje slípka sedí 34 a 35 dnů. U b.pavích jsem pak na tom stejně jako Zdenda Druhý, také mladý pár, takže věřím, že až na přes rok. Adam
Ahoj Adame, temínci jsou od 3 slepic a letos se líhnou o den později než loni , letos 29 den. Já doufám že další kuřata ještě pribudou. Na palawance budu must počkat ještě další rok tak snad příště, alespoň je na co se těšit. Zdraví Míla
MartinVeles

XXX.XXX.135.39
MartinVeles

XXX.XXX.135.39