Dobry den. Je mozne chovat 1.1 alexander maly ktory su 1rocny a tuto sezonu hniezdit nebudu chovat s andulkami ? Samca som mal pred par mesiacmi s andulkami a nic neviem ako samica. Videl som uz aj dospele hniezdiace zo zebrickami. Je takyto chov mozny alebo pre andulky a zebricky kriticky ?
Minulí rok mi vylétlo 7 mladých alexandru , mám je s andulama ,neofémama,pap. nádhernýma a bažantem zlatým.Společný chov jim vyhovuje andule mají mladý,bažanti 3 kuřata,nadherní 2 samci,neofémi 2 samci klec je 6x3x2.Jenže roční alexandři začli snášet vajíčkaa a samice sedí na vajíčkách jako přibitá.Omezil jsem krmení,ale ani to ji neodradilo.
Ramz
napsal(a):
Dobrý den,mě hnízdí 4 páry Alex.malých spolu v jedné voliéře + 3 páry andulek a je to v pohodě,když je dostatečně velká voliéra neměl by být problém..ale to je každýho zkušenost záleží na jedincích....
srdečně zdravím mohu se zeptat na přibližné rozměry voliéry v které alexandry pohromadě chováte také plánuji vyzkušet chov více párů alexandrů v jedné voliéře tak by mě zajímala právě velikost voliéry v jaké je máte abych věděl jestli by ta moje byla alespoň pro 3 páry dostačující díky moc za odpověď
songstr
napsal(a):
srdečně zdravím mohu se zeptat na přibližné rozměry voliéry v které alexandry pohromadě chováte také plánuji vyzkušet chov více párů alexandrů v jedné voliéře tak by mě zajímala právě velikost voliéry v jaké je máte abych věděl jestli by ta moje byla alespoň pro 3 páry dostačující díky moc za odpověď
Ano voliéra je velká cca 4x4x3m...budky mám v rovině aby si byly páry rovny...a je to v pohodě...mám je tam prvním rokem,a žádné neshody tam nejsou..zatím!!!