Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.5.2011 20:46
pisamartin

XXX.XXX.73.85

Zdravím, plánuji výstavbu nových voliér a chtěl bych Vás poprosit o radu. Příčky ve vnitřní ubykaci by měli být vyrobeny z hliníkového profilu (20x20x1,5mm) a na ně namontovány palubky (15mm). Jde mi to, zda to profily hliníku vydrží nebo budou muset být dvojité tzn. dva profily vedle sebe? Přiložené obrázky jsou obrázky z vnitřní ubykace (pracovní verze). Děkuji Martin

31.5.2011 19:02
pisamartin

XXX.XXX.73.85

Opravdu nikdo neporadí?

31.5.2011 19:30
papy

XXX.XXX.224.8

Dobrý den, podle mě to stačí.Ty palubky to hodně zpevní, ale uvažoval bych o dutince na polovinu mezistěny(makrolon), kvůli světlu.Nevím jestli to nebude moc tmavé když zakryjete ještě strop.Světlo je hodně důležité a věřte mi, že když máte hodně prosvětlenou volieru, tak je to opravdu znát na odchovech i v počtu oplozených vajec.Nevím třeba tam bude světla dost, záleží na okolnostech.Přikládám foto mých nových volier na Neofemy.Také použitá dutinka.Ať se daří nashle

31.5.2011 19:38
pisamartin

XXX.XXX.73.85

Na fotkách je vnitřní ubykace na kterou budou navazovat venkovní výlety které budou s ubykací propojené oknem + jedním oknem napevno kvůli světlu. Ještě možná každá ubykce bude mít své světlo, aby to dostatečně prosvětlené. Jde mi taky o to aby na sebe papoušci moc při hnízdení neviděli. Děkuji Martin

Přidejte reakci

Přidat smajlík