Je to hezké, ale vidim v tom pár nedostatků. Zepředu nemáte alespon 10 cm pásek nad šufletem. Ptáci mávnou křídli a všechen bordel bude venku, dá se jednoduše přidrátovat, to není tak podstatné ale jen jsem na to chtěl upozornit. Další věc je "šufle" bez bočních stran, což je dost podstatné. nevím, zdali pod "šufletem" máte ještě desku, protože když tuhle vysunete co ptáci? pod nimi? ale jestli ji tam máte, tak je to OK. Stejně se to ale bude špatně čistit. Já mám také šuflata alias deska, ale stejnak to čistím tak, že motyčkou shrnu písek s bordelem na lopatku, pak to smetu smetáčkem a když je tam moc velkej čurbec- nalepenej trus, tak to vezmu malím kartáčkem, vodou a setřu utěrkou. Ptáky mám takto navyké, zvláště u amazonků to takle musím dělat každý den. No a poslední věc je krmítko, doporučuju dávat vodu nazem, ne pod bydla. Když se budou ptáci krmit, trochu nepořádku kolem misek přece jen udělají a ten by akorát znečistil vodu. Tímto jsem nechtěl nějak kritizovat Vaši práci, cením si toho, že jste jeden s těch samo-domo a že si ji rači uděláte než by jste ji kupoval. Ale už jsem jich pár udělal a tyto nedostatky jsem doháněl později, když byli ptáci v kleci takže jsem je stresoval. Sám si klece stavím sám protože je pro mě těžké vydělat peníze. Kdybych je vydělával lehce, neřešil bych to a klece si nechla vyrobit. Nechť sa páči.
docid
napsal(a):
Jo, všiml jsem si až tet, pod deskou máte pletivo.
Ten pásek,dobrý postřeh,namontuji takových 15 cm odpadú mám dost,pod deskama je rošt s pletiva,otočné pulty jsou ve dvířkách takže nad nimi bidlo nebude a bočné olemování šuflíka na dalších klecích mám už taky vyřešeno,tyto šufle jezdí v U-profilech tak tam neni možno je dát,ale v dalších klecích budou jezdit v L-profilech a tam dám i boky,takže to bude 100%,Ale jak říkáte člověk musí vychytat mouchy,už i já vím co na dalších klecích změním,ale tato se my líbí,nemúžu se na vynakoukat.
mildaaa
napsal(a):
Zdravím mohl bych se zeptat z čeho máte udělán nebo kde jste vzal ten pult na misky (kolotoč) z čho to bylo? Jinak to máte krásny
JE to moje tajemství,podle toho chci aby se poznávali moje klece,ale řeknu Vám to,materiál se značí jako Lexan Exell D(2UV) je 8mm -ví,múžete ho ohybat,vrtat do něj,nítovat,šroubovat panty,papoušci nemají šanci ho načít-prostě nepraskne,múžu to zradit nebo pochybuju že to s toho někdo bude dělat jelikož cena za m2 je 2200kč/m2.Už mám vymysleny i jinačí,s tohoto materiálu.
kizik
napsal(a):
JE to moje tajemství,podle toho chci aby se poznávali moje klece,ale řeknu Vám to,materiál se značí jako Lexan Exell D(2UV) je 8mm -ví,múžete ho ohybat,vrtat do něj,nítovat,šroubovat panty,papoušci nemají šanci ho načít-prostě nepraskne,múžu to zradit nebo pochybuju že to s toho někdo bude dělat jelikož cena za m2 je 2200kč/m2.Už mám vymysleny i jinačí,s tohoto materiálu.
já sem myslel že to máte udělany jako z něčeho vyřezany třeba jako puvodně to byl stůl nebo tak něco
mildaaa
napsal(a):
já sem myslel že to máte udělany jako z něčeho vyřezany třeba jako puvodně to byl stůl nebo tak něco
Ne,dělám to s toho Lexanu,tu mám další tři nachystané na ohýbání.