Dobrý večer.Mám problém s korelami.Mám dva páry ve voliéře.Jeden pár má už podruhé mláďata.Druhý pár,žluté korely se k sobě nějak nemají.Ani budka je nezajímá.Poradí mi prosím někdo?
Já vám něco povim, mám několik párů ve stejných klecích, stejné budky. Někteří zahnídili hned, někteří později. U některých mutací, co si nejsem jist pohlaví, jsem zatim nic nezjistil. Ale spátky k tomu hnízdění. Nekteré páry nasedli, některé ještě ani nevlezli do budky a samice snáší nazem. Myslím si, že prostě do boudy nechtějí, nebo ji neoběvili, nevim. Nesetkal jsem se ještě s tím že by mi korely odmítli boudu, snat to může být i váš příklad. Jeden pár mi přijal boudu kmenovou 35X35X70, jeden pár mi zase vystrnadil rejžáky z budky a snášel na seno. Dneska jsem ale pozoroval, jak si samec vlezl do boudy a vyspěvoval. Samice začala nakukovat do budky, takže samec se boudy nebojí.
Já si myslím,že to párek je.O budce vědí.O sebe,ale zájem nějak nemají.Čas od času do ní nakukují,ale nevlezou tam.Budka je dřevěná a je umístěná za stěnou voliéry,takže ji nevidí.Je udělaný vletový otvor skrz stěnu z fošen.Vystlaná je hoblinami a hrstkou rašeliny.Vždy to bylo O.K,ale tohle uje extra případ.
ketas79
napsal(a):
Já si myslím,že to párek je.O budce vědí.O sebe,ale zájem nějak nemají.Čas od času do ní nakukují,ale nevlezou tam.Budka je dřevěná a je umístěná za stěnou voliéry,takže ji nevidí.Je udělaný vletový otvor skrz stěnu z fošen.Vystlaná je hoblinami a hrstkou rašeliny.Vždy to bylo O.K,ale tohle uje extra případ.
Zdravím, ano je to párek a pěkný....no a co kdyby jste jim nabídl víc budek,tvarů...předpokladám,že mají min.1rok,výživa ok....no a taky bych zkusil přidat další stejný pár aby se mohli vybrat... Zappe