Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.6.2011 20:22
ketas79

XXX.XXX.51.73

Dobrý večer.Mám problém s korelami.Mám dva páry ve voliéře.Jeden pár má už podruhé mláďata.Druhý pár,žluté korely se k sobě nějak nemají.Ani budka je nezajímá.Poradí mi prosím někdo?

18.6.2011 21:23
docid

XXX.XXX.172.5

Já vám něco povim, mám několik párů ve stejných klecích, stejné budky. Někteří zahnídili hned, někteří později. U některých mutací, co si nejsem jist pohlaví, jsem zatim nic nezjistil. Ale spátky k tomu hnízdění. Nekteré páry nasedli, některé ještě ani nevlezli do budky a samice snáší nazem. Myslím si, že prostě do boudy nechtějí, nebo ji neoběvili, nevim. Nesetkal jsem se ještě s tím že by mi korely odmítli boudu, snat to může být i váš příklad. Jeden pár mi přijal boudu kmenovou 35X35X70, jeden pár mi zase vystrnadil rejžáky z budky a snášel na seno. Dneska jsem ale pozoroval, jak si samec vlezl do boudy a vyspěvoval. Samice začala nakukovat do budky, takže samec se boudy nebojí.

19.6.2011 12:14
ketas79

XXX.XXX.51.73

Já si myslím,že to párek je.O budce vědí.O sebe,ale zájem nějak nemají.Čas od času do ní nakukují,ale nevlezou tam.Budka je dřevěná a je umístěná za stěnou voliéry,takže ji nevidí.Je udělaný vletový otvor skrz stěnu z fošen.Vystlaná je hoblinami a hrstkou rašeliny.Vždy to bylo O.K,ale tohle uje extra případ.

20.6.2011 09:43
z jarda

XXX.XXX.139.178

ketas79 napsal(a):
Já si myslím,že to párek je.O budce vědí.O sebe,ale zájem nějak nemají.Čas od času do ní nakukují,ale nevlezou tam.Budka je dřevěná a je umístěná za stěnou voliéry,takže ji nevidí.Je udělaný vletový otvor skrz stěnu z fošen.Vystlaná je hoblinami a hrstkou rašeliny.Vždy to bylo O.K,ale tohle uje extra případ.

Zdravím, ano je to párek a pěkný....no a co kdyby jste jim nabídl víc budek,tvarů...předpokladám,že mají min.1rok,výživa ok....no a taky bych zkusil přidat další stejný pár aby se mohli vybrat... Zappe

Přidejte reakci

Přidat smajlík