Andulka se podivně drží nožkou

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.6.2011 10:09
bigboban

XXX.XXX.61.0

Máme dvě andulky. Poslední dobou je léčíme dle rad doktorky s obezitou. Za posledních pár měsíců dost zhubly a výrazně lée se pohybují - létají po pokoji, dříve sotva přeletěly pokoj.

Ale teď k problému, který s tím asi nesouvisí. Jedna andulka se drží dost podivně na nožce - místo aby chytla klacek dvěma prstíky dopředu a dvěma dozadu, tak má ještě navíc ten "zadní" prstík zkroucený dopředu. Druhá nožička je v pořádku. Zrovna na té "špatné" nožce má dost dlouhé drápky. Takhle podivně se drží jak na klacíku tak když stojí na rovné ploše.

Mohou dlouhé drápky způsobit že se pták drží takto "špatně"? Nebo má ten prstík nějaký naražený? Mám drápky ostříhat? K doktorovi se mi znova nechce přece jenom je to stres na pár hodin.. smajlík

27.6.2011 16:59
exibit

XXX.XXX.236.215

Dobrý den, podle mě to bude spíš těma drápkama. Pokud je má zakroucené tak by to mohlo být tím. Každopádně pokud je má zakroucené je třeba je ostříhat a dát silné bidla tam kde sedávají nejčastěji tak se drápky obrousí a nebudete muset často stříhat. Kdyby měla prst naražený nebo něco podobného, tak by podle mě na té noze nestála protože by jí to bolelo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík