Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.7.2011 20:53
romča

XXX.XXX.59.91

Dobrý večer, mám páru papagája spevavého oranžového, už asi mesiac sa pária a nič z toho nie je. Samica mi vôbec nechodí do búdky. Mala som búdku 30x30x40, potom som ju vymenila za 25x25x30. Obidve mali okrúhli otvor. Možno je to aj tým. Prosím Vás o radu, lebo tým neustálym párením sa bojím, že si ublížia. Ďakujem veľmi pekne.

10.7.2011 21:39
syrmaticus

XXX.XXX.165.45

Zkuste udelat budku s velkym otvorem treba i 10x10 cm, jeden chovatel mi rikal ze se nemaj radi kdyz si otiraj telo o otvor, zpevaci dotycneho si takovou boudu vybraly a uspesne hnizdily. Martin

11.7.2011 08:59
romča

XXX.XXX.116.81

ďakujem za radu...určite vyskúšam

11.7.2011 09:07
zbosace

XXX.XXX.4.249

U spevákov niekedy pomôže budku len posunuť na iné miesto alebo zavesiť na inú stranu.

14.7.2011 13:26
svaladone

XXX.XXX.202.221

mám zpěváky a ti hnízdí spolehlivě v malé budce.Vybrali se ze dvou možností, Jedna kmenová, výška asi 40cm, průměr dole 28cm vletový otvor 7cm, samice si ji prohlédla asi po 5 minutách co jsem je vypustl na jaře do voliéry, ale pak si vybrala menší kmenovou budku výška asi 25cm o průměru 15cm. Vyvedli krásných 5 mladých. Ptáci netouží po velkém domě jako lidé, naopak. Jednou jsem v televizi viděl jak natočili hnízdění ary ararauny a ta měla snůšku v přelomeném palmovém kmeni. Otevřený vstup shora a při vlezení do této "budky" musela připažit. Já bych vyzkoušel menší budku a uvidíte.smajlík

svaladone

XXX.XXX.202.221

mám zpěváky a ti hnízdí spolehlivě v malé budce.Vybrali se ze dvou možností, Jedna kmenová, výška asi 40cm, průměr dole 28cm vletový otvor 7cm, samice si ji prohlédla asi po 5 minutách co jsem je vypustl na jaře do voliéry, ale pak si vybrala menší kmenovou budku výška asi 25cm o průměru 15cm. Vyvedli krásných 5 mladých. Ptáci netouží po velkém domě jako lidé, naopak. Jednou jsem v televizi viděl jak natočili hnízdění ary ararauny a ta měla snůšku v přelomeném palmovém kmeni. Otevřený vstup shora a při vlezení do této "budky" musela připažit. Já bych vyzkoušel menší budku a uvidíte.smajlík

svaladone

XXX.XXX.202.221

Přidejte reakci

Přidat smajlík