Pokec Ifauna pro IFAUNU i jiné

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.7.2005 13:01

Mám jeden problém nefunguje mi pokec na Ifauně dost často jsem si tam chodil povykládat s fajn lidmi. Nedávno mi dělali nový internet a od té doby mi pokec nejede vždy když se chci připojit napíše to

Chyba:
Neplatný UID kód!

Už jsem se i znovu zaregistroval a pořád to samé kontaktoval jsem i lidi z Ifauny a nikdo mi neodpověděl. Takže touto cestou bych prosil o pomoc Všech co se s tím setkali.

Pro chovatelé ptactva: Kdo má chvilku čas rozhodně si přijďte povykládat chodí tam pár chovatelů s kterými se dá dobře probírat problematika chovu.

PS pro lidi co tam chodí: Bohužel na pokec, už ani z práce nemůžu, protože tam zruší počítač. Takže pokud to nevyřeším doma, tak si nepokecáme.

1.7.2005 16:59

hicks napsal(a):
Mám jeden problém nefunguje mi pokec na Ifauně dost často jsem si tam chodil povykládat s fajn lidmi. Nedávno mi dělali nový internet a od té doby mi pokec nejede vždy když se chci připojit napíše to

Chyba:
Neplatný UID kód!

Už jsem se i znovu zaregistroval a pořád to samé kontaktoval jsem i lidi z Ifauny a nikdo mi neodpověděl. Takže touto cestou bych prosil o pomoc Všech co se s tím setkali.

Pro chovatelé ptactva: Kdo má chvilku čas rozhodně si přijďte povykládat chodí tam pár chovatelů s kterými se dá dobře probírat problematika chovu.

PS pro lidi co tam chodí: Bohužel na pokec, už ani z práce nemůžu, protože tam zruší počítač. Takže pokud to nevyřeším doma, tak si nepokecáme.

Zkus v prohlížeči vymazat cache případně cookies a zkus to znovu.

2.7.2005 12:20

jirka_amaz napsal(a):
Zkus v prohlížeči vymazat cache případně cookies a zkus to znovu.

No tak jsem vymazal všechno a nejede to bohužel. Ale diky za radu a za snahu.

2.7.2005 13:01

hicks napsal(a):
No tak jsem vymazal všechno a nejede to bohužel. Ale diky za radu a za snahu.

No tak jsem vymazal uplně všechno i jsem to projel programem Ad awarem a bohužel nic doufám, že se ozve i nějaký správce, nebo někdo kdo ještě nějak poradí

Přidejte reakci

Přidat smajlík